Ak Parti Mersin İl Başkanlığı'ndan emekli amirallerin bildirisine tepki

05.04.2021 - 17:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Ak Parti Mersin İl Başkanlığı'ndan emekli amirallerin bildirisine tepki

Ak Parti Mersin İl Başkanlığı düzenlediği basın toplantısıile 104 emekli amiralin bildirisine tepki gösterdi.

Ak Parti Mersin İl Başkanlığı'nda gerçekleşen basın toplantısında açıklamayı ilbaşkanı Cesim Ercik yaptı. Ercik şunları söyledi: Hafta sonu gece geç saatlerde 104 emekli amiralin, Kanal İstanbul ve Montrö Boğazlar Sözleşmesi konusunda Türkiye demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bir bildiri yayınlaması kabul edilemez. Bir dönem taşıdıkları üniformayı ve sıfatları istismar eden bu kişilerin açıklaması yok hükmündendir. Bu tür zihniyetlerin ortak sevdası vesayet, ortak düşmanı ise MİLLİ İRADEDİR. Vesayetçi aklın ortağı 104 emekli generalin yayınladığı sözde bildiri 15 Temmuz’da milletin verdiği tepkiden ders almadığını göstermektedir. Aziz milletimiz, hayalini kurduğunuz cunta ve vesayet düzenine asla geçit vermeyecektir. Eğer bu kişiler siyaset yapmak istiyorlar ise bir siyasi çatı altında siyasetini yapsınlar. Yok biz siyaset değil de ‘Köşklerimizde, yalılarımızda oturarak Türkiye demokrasisine ayar vermek istiyoruz’ diyorsanız. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Milli iradeyi hedef alan her türlü girişime karşı son sözü milletimiz söyler. Ülkemiz, geçmişte böyle demokrasi dışı bildirilerle ve darbelerle yeterince zaman kaybetmiştir. Türkiye'de demokrasi bedeli en ağır şekilde ödenmiştir. Özlem duyduğunuz eski Türkiye geçmişte kalmıştır. Milletin iradesine, seçilmiş siyasi iradeye yönelik bu bildiri kesinlikle kabul edilemez. Hiç kimse milli iradeye parmak sallamaya, ayar vermeye kalkmasın.  Kimsenin ülkemizdeki barış ve huzur ortamını bozmaya hakkı yoktur. Bizler 15 Temmuz’da olduğu gibi yine burada milli iradenin yanındayız. Demokrasiyi yok etmeye çalışan bu zihniyeti kabul etmek, bunlara boyun eğmek en hafif deyimle vatana ihanettir. Ölene dek karşınızda olacağız. Hodri Meydan, uyumuyoruz, Nöbetteyiz! Cesim ERCİK AK Parti Mersin İl Başkanı
Ak Parti Mersin İl Başkanlığı düzenlediği basın toplantısıile 104 emekli amiralin bildirisine tepki gösterdi.

Ak Parti Mersin İl Başkanlığı'nda gerçekleşen basın toplantısında açıklamayı ilbaşkanı Cesim Ercik yaptı.

Ercik şunları söyledi:

Hafta sonu gece geç saatlerde 104 emekli amiralin, Kanal İstanbul ve Montrö Boğazlar Sözleşmesi konusunda Türkiye demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçecek bir bildiri yayınlaması kabul edilemez. Bir dönem taşıdıkları üniformayı ve sıfatları istismar eden bu kişilerin açıklaması yok hükmündendir.


Bu tür zihniyetlerin ortak sevdası vesayet, ortak düşmanı ise MİLLİ İRADEDİR. Vesayetçi aklın ortağı 104 emekli generalin yayınladığı sözde bildiri 15 Temmuz’da milletin verdiği tepkiden ders almadığını göstermektedir.
Aziz milletimiz, hayalini kurduğunuz cunta ve vesayet düzenine asla geçit vermeyecektir.


Eğer bu kişiler siyaset yapmak istiyorlar ise bir siyasi çatı altında siyasetini yapsınlar. Yok biz siyaset değil de ‘Köşklerimizde, yalılarımızda oturarak Türkiye demokrasisine ayar vermek istiyoruz’ diyorsanız. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Milli iradeyi hedef alan her türlü girişime karşı son sözü milletimiz söyler.


Ülkemiz, geçmişte böyle demokrasi dışı bildirilerle ve darbelerle yeterince zaman kaybetmiştir. Türkiye'de demokrasi bedeli en ağır şekilde ödenmiştir. Özlem duyduğunuz eski Türkiye geçmişte kalmıştır.


Milletin iradesine, seçilmiş siyasi iradeye yönelik bu bildiri kesinlikle kabul edilemez. Hiç kimse milli iradeye parmak sallamaya, ayar vermeye kalkmasın.  Kimsenin ülkemizdeki barış ve huzur ortamını bozmaya hakkı yoktur. Bizler 15 Temmuz’da olduğu gibi yine burada milli iradenin yanındayız.


Demokrasiyi yok etmeye çalışan bu zihniyeti kabul etmek, bunlara boyun eğmek en hafif deyimle vatana ihanettir.


Ölene dek karşınızda olacağız. Hodri Meydan, uyumuyoruz, Nöbetteyiz!

Cesim ERCİK
AK Parti Mersin İl Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.