Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan 19 Mayıs Mesajı

18.05.2019 - 15:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’tan 19 Mayıs Mesajı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında; 19 Mayıs 1919’un Türk tarihinde özel bir yeri ve önemi olduğuna işaret eden Başkan Gültak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini başlatmak için Samsun’a çıktığı 19 Mayıs tarihi; ülkemizin kaderini değiştiren ve yolumuzu aydınlatan bir gündür. 19 Mayıs 1919’da yakılan bağımsızlık ateşi, yok edilmek istenilen bir milletin yaşam ışığı olmuştur” dedi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, mesajında şu ifadeleri kaydetti; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk milletinin kurtuluş mücadelesini bundan 100 yıl önce başlattığı gün olan 19 Mayıs 1919; zafere, bağımsızlığa ve özgürlüğe giden yolda ülkemiz ve milletimiz adına atılmış en büyük adımdır. Türk Milleti, 100 yıl önce bugün, Gazi Mustafa Kemal öncülüğünde, önce milli mücadeleyi başlatarak kurtuluşa, ardından da Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak bağımsızlığa ve özgürlüğe ulaşmasının sarsılmaz temellerini atmıştır. 19 Mayıs; milletimizin, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ettiğinde, bütün engelleri aşabileceğini dost-düşman tüm dünyaya ilan ve ispat ettiği bir gündür. Bu duygularla; gençliğimize bayram olarak armağan edilen bu anlamlı günde, Kurtuluş Savaşı’nın Mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatan uğruna toprağa düşen şehitlerimizi saygıyla anıyor, aziz milletimizin ve gençlerimizin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”  
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında; 19 Mayıs 1919’un Türk tarihinde özel bir yeri ve önemi olduğuna işaret eden Başkan Gültak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini başlatmak için Samsun’a çıktığı 19 Mayıs tarihi; ülkemizin kaderini değiştiren ve yolumuzu aydınlatan bir gündür. 19 Mayıs 1919’da yakılan bağımsızlık ateşi, yok edilmek istenilen bir milletin yaşam ışığı olmuştur” dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, mesajında şu ifadeleri kaydetti; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk milletinin kurtuluş mücadelesini bundan 100 yıl önce başlattığı gün olan 19 Mayıs 1919; zafere, bağımsızlığa ve özgürlüğe giden yolda ülkemiz ve milletimiz adına atılmış en büyük adımdır.

Türk Milleti, 100 yıl önce bugün, Gazi Mustafa Kemal öncülüğünde, önce milli mücadeleyi başlatarak kurtuluşa, ardından da Türkiye Cumhuriyeti’ni kurarak bağımsızlığa ve özgürlüğe ulaşmasının sarsılmaz temellerini atmıştır. 19 Mayıs; milletimizin, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket ettiğinde, bütün engelleri aşabileceğini dost-düşman tüm dünyaya ilan ve ispat ettiği bir gündür.

Bu duygularla; gençliğimize bayram olarak armağan edilen bu anlamlı günde, Kurtuluş Savaşı’nın Mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatan uğruna toprağa düşen şehitlerimizi saygıyla anıyor, aziz milletimizin ve gençlerimizin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.