Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan 10 Kasım Mesajı

08.11.2019 - 17:39, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’tan 10 Kasım Mesajı

Başkan Mustafa Gültak, “Ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümünde, Milli Mücadelemizin Lideri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet, saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gültak; “Vatan topraklarımızı işgal edenlere karşı, dünyaya örnek olacak destansı Kurtuluş Savaşını başlatan, özgürlük ve bağımsızlığımızın mimarı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i; aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümünde milletçe saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz” dedi.   Mesajında; Mustafa Kemal Atatürk’ün; yaşamı boyunca birçok zafer ve başarıya imza attığını; işgal ordularına karşı Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması ve Cumhuriyetin kurulmasında önderlik ettiğinin altını çizen Başkan Gültak; şu ifadeleri kaydetti;    “Bütün dünyanın saygı duyduğu eşsiz komutan ve kahraman Atatürk’ü ve en büyük eseri Cumhuriyet’i anlamak; Cumhuriyet’in değerlerini korumak ve milletimizin çağdaş dünyada saygın ve güçlü bir yer edinebilmesi için yılmadan çalışmak, bizlere düşen en büyük görev ve sorumluluktur. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i, Silah Arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimizi ve kıymetli Gazilerimizi, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”    
Başkan Mustafa Gültak, “Ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümünde, Milli Mücadelemizin Lideri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet, saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 81’inci yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gültak; “Vatan topraklarımızı işgal edenlere karşı, dünyaya örnek olacak destansı Kurtuluş Savaşını başlatan, özgürlük ve bağımsızlığımızın mimarı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i; aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümünde milletçe saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz” dedi.

 

Mesajında; Mustafa Kemal Atatürk’ün; yaşamı boyunca birçok zafer ve başarıya imza attığını; işgal ordularına karşı Kurtuluş Savaşı’nın kazanılması ve Cumhuriyetin kurulmasında önderlik ettiğinin altını çizen Başkan Gültak; şu ifadeleri kaydetti; 

 

“Bütün dünyanın saygı duyduğu eşsiz komutan ve kahraman Atatürk’ü ve en büyük eseri Cumhuriyet’i anlamak; Cumhuriyet’in değerlerini korumak ve milletimizin çağdaş dünyada saygın ve güçlü bir yer edinebilmesi için yılmadan çalışmak, bizlere düşen en büyük görev ve sorumluluktur.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i, Silah Arkadaşlarını, vatan uğruna canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimizi ve kıymetli Gazilerimizi, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.