Akdeniz Belediyesi Deprem Bölgesine Yardım Kampanyaı Başlattı

26.01.2020 - 16:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediyesi Deprem Bölgesine Yardım Kampanyaı Başlattı

Akdeniz Belediyesi olarak, depremden en çok etkilenen Elazığlı ve Malatyalı vatandaşlarımız yararına yardım kampanyası başlattı!

Akdeniz Belediyesi cuma akşamı meydana gelen Richter ölçeğine göre 6.8 büyüklüğündeki Sivrice merkezli depremde zarar gören vatandaşlar için her türlü gıda, giyim, battaniye, temizlik ve benzeri ihtiyaç malzemesi dolu bir TIR’ı, depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştıracak.. Bu anlamda; Mersinli işadamlarımız ve hayırsever insanlarımızın da destek ve katkıları bekleniyor. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar için; Elazığlı ve Malatyalı vatandaşlara ulaştırılmasını istedikleri her türlü gıda, giyimi ve ihtiyaç malzemesini teslim edebilmeleri için Akdeniz Belediyesi olarak, 2 teslim noktası oluşturuldu. Dileyen vatandaşlarımız; deprem bölgesine ulaştırılmasını istediği yardım malzemelerini; Akdeniz Belediyesi merkez binada bulunan Zabıta Müdürlüğü önündeki noktaya ya da Mesudiye Mahallesi 5113 Sokak No:45 adresinde bulunan Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz binasına teslim edebilirler. 1) Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Teslim Noktası: (0324) 337 0101 2) Akdeniz Belediyesi Kültür-Sosyal işler Müdürlüğü: (0324) 336 3677 - 0531 394 4349 Muhtarlıkların da katkı ve desteğiyle düzenlenen yardım kampanyası çerçevesinde dileyen vatandaşlarımız; deprem bölgesine ulaşmasını istedikleri her türlü gıda, giyim ve ihtiyaç malzemesini mahalle muhtarlarımıza da ulaştırabilirler. Görevli ekipler, muhtarlıklarda toplanan malzemeleri de teslim alıp, en kısa zaman içinde bölgeye ulaştıracaktır.
Akdeniz Belediyesi olarak, depremden en çok etkilenen Elazığlı ve Malatyalı vatandaşlarımız yararına yardım kampanyası başlattı!

Akdeniz Belediyesi cuma akşamı meydana gelen Richter ölçeğine göre 6.8 büyüklüğündeki Sivrice merkezli depremde zarar gören vatandaşlar için her türlü gıda, giyim, battaniye, temizlik ve benzeri ihtiyaç malzemesi dolu bir TIR’ı, depremden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştıracak..

Bu anlamda; Mersinli işadamlarımız ve hayırsever insanlarımızın da destek ve katkıları bekleniyor.
Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar için; Elazığlı ve Malatyalı vatandaşlara ulaştırılmasını istedikleri her türlü gıda, giyimi ve ihtiyaç malzemesini teslim edebilmeleri için Akdeniz Belediyesi olarak, 2 teslim noktası oluşturuldu.

Dileyen vatandaşlarımız; deprem bölgesine ulaştırılmasını istediği yardım malzemelerini; Akdeniz Belediyesi merkez binada bulunan Zabıta Müdürlüğü önündeki noktaya ya da Mesudiye Mahallesi 5113 Sokak No:45 adresinde bulunan Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz binasına teslim edebilirler.

1) Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Teslim Noktası: (0324) 337 0101
2) Akdeniz Belediyesi Kültür-Sosyal işler Müdürlüğü: (0324) 336 3677 - 0531 394 4349

Muhtarlıkların da katkı ve desteğiyle düzenlenen yardım kampanyası çerçevesinde dileyen vatandaşlarımız; deprem bölgesine ulaşmasını istedikleri her türlü gıda, giyim ve ihtiyaç malzemesini mahalle muhtarlarımıza da ulaştırabilirler. Görevli ekipler, muhtarlıklarda toplanan malzemeleri de teslim alıp, en kısa zaman içinde bölgeye ulaştıracaktır.

Fotoğraf açıklaması yok.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.