Akdeniz Belediyesi’nden, Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Hatırlatması

15.11.2019 - 11:33, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediyesi’nden, Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Hatırlatması

Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksitini son ödeme günü, 2 Aralık 2019 Pazartesi günü sona eriyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, vergi mükellefi vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 2019 yılına ait emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulundu. Başkan Gültak yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımız, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerini, belediyemiz veznelerine nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi www.akdeniz.bel.tr adlı web sitemizin e-belediye modülü ile internet üzerinden de ödemelerini yapabilirler. Mükelleflerimiz, ayrıca Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası’na ait kredi kartlarıyla 3 taksit halinde ödemelerini yapabilecekleri gibi otomatik ödeme talimatı da verebilirler” diye konuştu. Huzurkent’de de belediyeye ait bir ödeme veznesi açarak, merkeze uzak vatandaşların ödemelerini yapmalarını kolaylaştıracaklarını da ifade eden Başkan Gültak; “Ödemelerin son gününe doğru oluşabilecek yoğunluk nedeniyle, içinde bulunduğumuz şu günlerde vergilerini ödemeleri, vatandaşlarımız açısından kolaylık sağlayacak, zaman kaybetmeyeceklerdir. Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergi borcu olan vatandaşlarımızdan da tek ricamız, cezalı duruma düşmemeleri için söz konusu bu vergi borçlarını ihmal etmeden ve zamanında ödemeleridir” dedi.    
Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksitini son ödeme günü, 2 Aralık 2019 Pazartesi günü sona eriyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, vergi mükellefi vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için 2019 yılına ait emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulundu.

Başkan Gültak yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımız, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerini, belediyemiz veznelerine nakit ve kredi kartı ile ödeyebilecekleri gibi www.akdeniz.bel.tr adlı web sitemizin e-belediye modülü ile internet üzerinden de ödemelerini yapabilirler. Mükelleflerimiz, ayrıca Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası’na ait kredi kartlarıyla 3 taksit halinde ödemelerini yapabilecekleri gibi otomatik ödeme talimatı da verebilirler” diye konuştu.

Huzurkent’de de belediyeye ait bir ödeme veznesi açarak, merkeze uzak vatandaşların ödemelerini yapmalarını kolaylaştıracaklarını da ifade eden Başkan Gültak; “Ödemelerin son gününe doğru oluşabilecek yoğunluk nedeniyle, içinde bulunduğumuz şu günlerde vergilerini ödemeleri, vatandaşlarımız açısından kolaylık sağlayacak, zaman kaybetmeyeceklerdir. Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergi borcu olan vatandaşlarımızdan da tek ricamız, cezalı duruma düşmemeleri için söz konusu bu vergi borçlarını ihmal etmeden ve zamanında ödemeleridir” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.