Akdeniz Belediyesi’nin Yeni Özel Kalem Müdürü Onur Gümüştok Oldu

21.05.2019 - 12:14, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediyesi’nin Yeni Özel Kalem Müdürü Onur Gümüştok Oldu

* Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu Onur Eryılmaz Gümüştok, Akdeniz Belediyesi’nin yeni ‘Özel Kalem Müdürü’ olarak atandı.

Akdeniz Belediyesi’nde; 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinin ardından başlayan yeni yönetim dönemiyle birlikte, idari kadroda güçlenme ve yenilenmeye yönelik çalışmalar da hız kazandı. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın, Mersin Milletvekilli iken Başdanışmanlığını da yapan, ayrıca uzun yıllar boyunca aktif siyasetin içinde farklı ve önemli birimlerde aktif görev alan Onur Eryılmaz Gümüştok, Akdeniz Belediyesi’nin yeni “Özel Kalem Müdürü” olarak atandı. Yerel seçimlerin ardından Akdeniz’de yeni bir dönemin başladığını ifade eden Gümüştok; “Akdeniz’de; insanı ve insana hizmeti merkezine alan gönül belediyeciliği şiarı ışığında, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak ile halkımız arasında köprü olacağım ve görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Akdeniz’e ve vatandaşlarımıza yönelik hizmetler, proje ve çalışmalar noktasında, çok verimli, etkili ve yoğun bir dönem yaşayacağımıza inanıyorum” diye konuştu. Onur Eryılmaz Gümüştok Kimdir? Hatay, 1987 doğumlu olan Onur Eryılmaz Gümüştok, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunudur. Akademik yaşamında yüksek lisans da yapan Onur Eryılmaz Gümüştok, çok genç yaşlarda iken aktif siyasete ilgi duymaya başladı ve siyaset yaşamında çeşitli kademelerde önemli görevler üstlendi. Yine genç yaşında çeşitli sivil toplum örgütleri içinde de görev alan Onur Gümüştok, 31 Aralık 2019 tarihinde yapılan yerel seçimleri kazanarak göreve gelen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın, Mersin Milletvekili olduğu 25’inci dönemde Başdanışmanlığı görevini de başarılı bir şekilde sürdürdü. Uzun yıllardır Mersin’de yaşayan ve kenti tanıyan Onur Eryılmaz Gümüştok, siyasetin içinden gelen, ekip ruhunun ve çalışanlar arasındaki uyum ve koordinasyonun önemini bilen, insanlarla iletişimi iyi, samimi, sevilen ve sayılan bir isim olarak öne çıkıyor.
* Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunu Onur Eryılmaz Gümüştok, Akdeniz Belediyesi’nin yeni ‘Özel Kalem Müdürü’ olarak atandı.

Akdeniz Belediyesi’nde; 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinin ardından başlayan yeni yönetim dönemiyle birlikte, idari kadroda güçlenme ve yenilenmeye yönelik çalışmalar da hız kazandı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın, Mersin Milletvekilli iken Başdanışmanlığını da yapan, ayrıca uzun yıllar boyunca aktif siyasetin içinde farklı ve önemli birimlerde aktif görev alan Onur Eryılmaz Gümüştok, Akdeniz Belediyesi’nin yeni “Özel Kalem Müdürü” olarak atandı.

Yerel seçimlerin ardından Akdeniz’de yeni bir dönemin başladığını ifade eden Gümüştok; “Akdeniz’de; insanı ve insana hizmeti merkezine alan gönül belediyeciliği şiarı ışığında, Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gültak ile halkımız arasında köprü olacağım ve görevimi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Akdeniz’e ve vatandaşlarımıza yönelik hizmetler, proje ve çalışmalar noktasında, çok verimli, etkili ve yoğun bir dönem yaşayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Onur Eryılmaz Gümüştok Kimdir?

Hatay, 1987 doğumlu olan Onur Eryılmaz Gümüştok, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunudur. Akademik yaşamında yüksek lisans da yapan Onur Eryılmaz Gümüştok, çok genç yaşlarda iken aktif siyasete ilgi duymaya başladı ve siyaset yaşamında çeşitli kademelerde önemli görevler üstlendi.

Yine genç yaşında çeşitli sivil toplum örgütleri içinde de görev alan Onur Gümüştok, 31 Aralık 2019 tarihinde yapılan yerel seçimleri kazanarak göreve gelen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın, Mersin Milletvekili olduğu 25’inci dönemde Başdanışmanlığı görevini de başarılı bir şekilde sürdürdü. Uzun yıllardır Mersin’de yaşayan ve kenti tanıyan Onur Eryılmaz Gümüştok, siyasetin içinden gelen, ekip ruhunun ve çalışanlar arasındaki uyum ve koordinasyonun önemini bilen, insanlarla iletişimi iyi, samimi, sevilen ve sayılan bir isim olarak öne çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.