Akdeniz'de 7 gün 24 saat temizlik hizmeti veriliyor

13.02.2020 - 13:12, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz'de 7 gün 24 saat temizlik hizmeti veriliyor

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşam hakkını korumak ve sürdürmek için 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha temiz, sağlıklı bir çevre ve kentte yaşam hakkını sürdürebilmeleri amacıyla, ilçe genelinde aralıksız hizmet veriyor. Her gün tonlarca çöp ve atık toplayan ekipler, ilçenin ana arterlerinde bulunan 3 tonluk çöp konteynırlarının yıkanması ve dezenfekte çalışmalarını da bu iş için hazırlanan özel araçla gerçekleştirdi.   Belirlenen program dâhilinde, yıkama aracı ile ilçe sınırlarında bulunan çöp konteynırlarını elden geçiren ekipler, oluşabilecek kötü kokuların, bakteri ve mikropların üremesinin de önüne geçiyor. Modern ve teknolojik donanıma sahip yıkama aracı ile kısa sürede çöp konteynırlarını önce ilaçlarla dezenfekte eden ekipler, ardından da yine aynı araçla konteynırın durulama işlemini yapıyor.   Başkan Gültak; “Temiz ve sağlıklı bir çevre herkesin hakkı” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada; kent temizliğinin önemine dikkat çekti, temizlik konusunun özel önem verdikleri bir hizmet olduğunu vurguladı. “Temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamını sürdürmek tüm kent sakinlerinin hakkıdır” diyen Başkan Gültak; “Akdeniz gibi hareketli ve kalabalık bir nüfusa sahip ilçemizde, temizlik konusunda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.   Sayısını, araç ve ekipman gücünü arttırdığımız ekiplerimiz, ilçemiz genelinde günde ortalama 350 ila 400 ton çöp toplamaktadır. Bakteri, mikrop ve koku oluşumunu önlemek için de konteynırları dezenfekte eden ekiplerimiz; eskiyen, ömrünü dolduran konteynırları ise yenileri ile değiştirmektedir. Kentimizin temiz ve sağlıklı kalmasını sağlamak adına gece-gündüz çalışan personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşam hakkını korumak ve sürdürmek için 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha temiz, sağlıklı bir çevre ve kentte yaşam hakkını sürdürebilmeleri amacıyla, ilçe genelinde aralıksız hizmet veriyor. Her gün tonlarca çöp ve atık toplayan ekipler, ilçenin ana arterlerinde bulunan 3 tonluk çöp konteynırlarının yıkanması ve dezenfekte çalışmalarını da bu iş için hazırlanan özel araçla gerçekleştirdi.

 

Belirlenen program dâhilinde, yıkama aracı ile ilçe sınırlarında bulunan çöp konteynırlarını elden geçiren ekipler, oluşabilecek kötü kokuların, bakteri ve mikropların üremesinin de önüne geçiyor. Modern ve teknolojik donanıma sahip yıkama aracı ile kısa sürede çöp konteynırlarını önce ilaçlarla dezenfekte eden ekipler, ardından da yine aynı araçla konteynırın durulama işlemini yapıyor.

 

Başkan Gültak; “Temiz ve sağlıklı bir çevre herkesin hakkı”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada; kent temizliğinin önemine dikkat çekti, temizlik konusunun özel önem verdikleri bir hizmet olduğunu vurguladı. “Temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamını sürdürmek tüm kent sakinlerinin hakkıdır” diyen Başkan Gültak; “Akdeniz gibi hareketli ve kalabalık bir nüfusa sahip ilçemizde, temizlik konusunda üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz.

 

Sayısını, araç ve ekipman gücünü arttırdığımız ekiplerimiz, ilçemiz genelinde günde ortalama 350 ila 400 ton çöp toplamaktadır. Bakteri, mikrop ve koku oluşumunu önlemek için de konteynırları dezenfekte eden ekiplerimiz; eskiyen, ömrünü dolduran konteynırları ise yenileri ile değiştirmektedir. Kentimizin temiz ve sağlıklı kalmasını sağlamak adına gece-gündüz çalışan personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.