Akdeniz’de Gönül Belediyeciliği Hayat Buluyor

04.05.2019 - 09:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz’de Gönül Belediyeciliği Hayat Buluyor

Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla Çarşamba günleri Akdeniz Belediyesi’nde ‘Halk Günü’ ilan edildi. Ayrıca 2016 yılı içinde belediye binası önüne kurulan arama noktası da yine Başkan Gültak’ın talimatıyla kaldırıldı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerin ardından göreve gelir gelmez farklılık ve yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Başkan Gültak’ın talimatıyla Çarşamba günleri, ‘Halk Günü’ ilan edildi. Başkan Gültak; her hafta Çarşamba günü 09:00-12:00 ila 14:00-17:00 saatleri arasında belediyeye gelen vatandaşları makamında ağırlayıp dinleyecek. Diğer yandan; belediye önüne 2016 yılı sonunda kurulan arama noktası da yine Başkan Gültak’ın talimatıyla kaldırıldı. Belediyenin merkez binası ile sahada görev alan personelle toplantı yapan Gültak; özellikle işlemleri için belediyeye gelen vatandaşlara karşı sıcak ve güler yüzlü olunması, mesai saatlerine uyulması ve vatandaştan gelen talep ve şikâyetlere en kısa sürede dönüş yapılması noktasında uyarılarda bulundu. “Mersin ve Akdeniz’de gönül belediyeciliğini en güçlü şekilde uygulayacağız” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada; “Gönül belediyeciliği şiarıyla, önce halkımızın gönlündeki yerimizi sağlama alacağız. Ardından da en güzel ve en kaliteli hizmetleri insanlarımıza, ilçemize ve kentimize kazandıracağız. Tüm Mersinliler, gönül belediyeciliği ile neleri başarılabileceğimize ve neleri yapılabileceğimize en inşallah kısa zamanda şahit olacaklardır” diye konuştu. Sözlerini; “Mersin ve Akdeniz’de huzurun, kardeşliğin, sevginin, barışın ve muhabbetin en büyük teminatçısı olacağız” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “İnsanlarımız arasında asla ayırım yapmadan, hiçbir toplumsal kesimi dışlamadan herkesi kucaklayacağız. Bütün Akdeniz’e hakkaniyet ölçüleri içinde kaliteli, eşit ve zamanında hizmet vereceğiz. Akdeniz; yakın zamanda yenilenen ve değişen yüzüyle; kardeşçe ve özgürce yaşanan, huzurun, barışın, sevginin ve gülen yüzün hâkim olduğu bir kent olacak” şeklinde konuştu. Belediye binası girişindeki arama noktası kaldırıldı Başkan M. Mustafa Gültak; açıklamasında, belediye merkez binası önüne 2016 yılı sonlarında kurulan arama noktasını kaldırdıklarını da kaydetti. “Arama noktasının, belediyeye gelen vatandaşlarımızın hem hoşuna gitmediği ve zaman kaybettirdiği için eleştiri çektiği yönünde duyumlar alıyorduk” diyen Başkan Gültak; “Açıkçası bizler de bu görüntüden rahatsızlık duyuyorduk. Bu nedenle bu kulübenin kaldırılması için ilgili birime talimat verdim ve geçen hafta sonu kulübe bulunduğu yerden kaldırıldı. Arama noktasının kaldırılmasıyla, resmi işlemleri için veya bizimle görüşmek amacıyla belediyeye gelen vatandaşlarımız, artık daha rahat bir şekilde ve zaman kaybetmeden belediye binasına girebileceklerdir” ifadelerini kullandı…
Başkan Mustafa Gültak’ın talimatıyla Çarşamba günleri Akdeniz Belediyesi’nde ‘Halk Günü’ ilan edildi. Ayrıca 2016 yılı içinde belediye binası önüne kurulan arama noktası da yine Başkan Gültak’ın talimatıyla kaldırıldı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerin ardından göreve gelir gelmez farklılık ve yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Başkan Gültak’ın talimatıyla Çarşamba günleri, ‘Halk Günü’ ilan edildi. Başkan Gültak; her hafta Çarşamba günü 09:00-12:00 ila 14:00-17:00 saatleri arasında belediyeye gelen vatandaşları makamında ağırlayıp dinleyecek.

Diğer yandan; belediye önüne 2016 yılı sonunda kurulan arama noktası da yine Başkan Gültak’ın talimatıyla kaldırıldı. Belediyenin merkez binası ile sahada görev alan personelle toplantı yapan Gültak; özellikle işlemleri için belediyeye gelen vatandaşlara karşı sıcak ve güler yüzlü olunması, mesai saatlerine uyulması ve vatandaştan gelen talep ve şikâyetlere en kısa sürede dönüş yapılması noktasında uyarılarda bulundu.

“Mersin ve Akdeniz’de gönül belediyeciliğini en güçlü şekilde uygulayacağız”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, yaptığı açıklamada; “Gönül belediyeciliği şiarıyla, önce halkımızın gönlündeki yerimizi sağlama alacağız. Ardından da en güzel ve en kaliteli hizmetleri insanlarımıza, ilçemize ve kentimize kazandıracağız. Tüm Mersinliler, gönül belediyeciliği ile neleri başarılabileceğimize ve neleri yapılabileceğimize en inşallah kısa zamanda şahit olacaklardır” diye konuştu.

Sözlerini; “Mersin ve Akdeniz’de huzurun, kardeşliğin, sevginin, barışın ve muhabbetin en büyük teminatçısı olacağız” diyerek sürdüren Başkan Gültak; “İnsanlarımız arasında asla ayırım yapmadan, hiçbir toplumsal kesimi dışlamadan herkesi kucaklayacağız. Bütün Akdeniz’e hakkaniyet ölçüleri içinde kaliteli, eşit ve zamanında hizmet vereceğiz. Akdeniz; yakın zamanda yenilenen ve değişen yüzüyle; kardeşçe ve özgürce yaşanan, huzurun, barışın, sevginin ve gülen yüzün hâkim olduğu bir kent olacak” şeklinde konuştu.

Belediye binası girişindeki arama noktası kaldırıldı

Başkan M. Mustafa Gültak; açıklamasında, belediye merkez binası önüne 2016 yılı sonlarında kurulan arama noktasını kaldırdıklarını da kaydetti. “Arama noktasının, belediyeye gelen vatandaşlarımızın hem hoşuna gitmediği ve zaman kaybettirdiği için eleştiri çektiği yönünde duyumlar alıyorduk” diyen Başkan Gültak; “Açıkçası bizler de bu görüntüden rahatsızlık duyuyorduk. Bu nedenle bu kulübenin kaldırılması için ilgili birime talimat verdim ve geçen hafta sonu kulübe bulunduğu yerden kaldırıldı. Arama noktasının kaldırılmasıyla, resmi işlemleri için veya bizimle görüşmek amacıyla belediyeye gelen vatandaşlarımız, artık daha rahat bir şekilde ve zaman kaybetmeden belediye binasına girebileceklerdir” ifadelerini kullandı…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.