Akdeniz’de Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursları Başlıyor

Eğitim 17.09.2019 - 16:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz’de Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursları Başlıyor

Akdeniz’de; ailesinin ekonomik durumu iyi olmayan lise mezunu gençler için ücretsiz üniversite hazırlık kursu açılıyor. Başkan Gültak; kurslara katılmaları için öğrencilere çağrı yaptı, “Bu fırsatı kaçırmayın” dedi.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü; Mersin Halk Eğitim Merkezi ve Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, üniversiteye hazırlanan lise mezunu gençler için ücretsiz hazırlık kursları açılıyor. Gazi Anadolu Lisesi’nde verilecek kurslara katılmak isteyen öğrencilerin, 19-23 Eylül 2019 tarihleri arasında Mersin Halk Eğitim Merkezi veya Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi’ne başvurması gerekiyor.   Başkan Gültak; “Üniversite hayali kuran gençlerimiz bu şansı kaçırmasın” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kurslar hakkında yaptığı açıklamada; eğitim kurumlarına ve eğitim sürecine her zaman destek vereceklerinin altını çizdi. Geçen yıl açılan kurslara katılan yüzlerce öğrencinin üniversiteyi kazanarak hayallerine ulaştığına işaret eden Başkan Gültak, “Akdeniz Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz ilk günden beri gençlerimizi önemsiyor, onların geleceği için her türlü projeyi destekliyoruz. Bu bağlamda, ailesinin ekonomik durumu iyi olmayan çocuklarımıza, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için elimizden gelen her türlü imkânı kullanacağız. Üniversiteye hazırlıkta bu tür kursların önemi bilinmektedir. Bu nedenle, lise mezunu öğrencilerimizin, kendilerine tanınan bu fırsatı en iyi ve en verimli şekilde değerlendireceklerine inanıyorum. Üniversite hayali kuran gençlerimize çağrım, gelip kayıtlarını yaptırmaları ve bu şansı kaçırmamalarıdır” ifadelerini kullandı.    
Akdeniz’de; ailesinin ekonomik durumu iyi olmayan lise mezunu gençler için ücretsiz üniversite hazırlık kursu açılıyor. Başkan Gültak; kurslara katılmaları için öğrencilere çağrı yaptı, “Bu fırsatı kaçırmayın” dedi.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü; Mersin Halk Eğitim Merkezi ve Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde, üniversiteye hazırlanan lise mezunu gençler için ücretsiz hazırlık kursları açılıyor.

Gazi Anadolu Lisesi’nde verilecek kurslara katılmak isteyen öğrencilerin, 19-23 Eylül 2019 tarihleri arasında Mersin Halk Eğitim Merkezi veya Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi’ne başvurması gerekiyor.

 

Başkan Gültak; “Üniversite hayali kuran gençlerimiz bu şansı kaçırmasın”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kurslar hakkında yaptığı açıklamada; eğitim kurumlarına ve eğitim sürecine her zaman destek vereceklerinin altını çizdi. Geçen yıl açılan kurslara katılan yüzlerce öğrencinin üniversiteyi kazanarak hayallerine ulaştığına işaret eden Başkan Gültak, “Akdeniz Belediyesi olarak, göreve geldiğimiz ilk günden beri gençlerimizi önemsiyor, onların geleceği için her türlü projeyi destekliyoruz.

Bu bağlamda, ailesinin ekonomik durumu iyi olmayan çocuklarımıza, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için elimizden gelen her türlü imkânı kullanacağız. Üniversiteye hazırlıkta bu tür kursların önemi bilinmektedir. Bu nedenle, lise mezunu öğrencilerimizin, kendilerine tanınan bu fırsatı en iyi ve en verimli şekilde değerlendireceklerine inanıyorum. Üniversite hayali kuran gençlerimize çağrım, gelip kayıtlarını yaptırmaları ve bu şansı kaçırmamalarıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.