Akdeniz Fen İşleri Ekipleri, ilçenin dört bir yanında aralıksız çalışıyor

28.01.2020 - 16:35, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Fen İşleri Ekipleri, ilçenin dört bir yanında aralıksız çalışıyor

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında aralıksız çalışıyor; bir yandan metruk binalar yıkılırken, asfalt, kaldırım, kilit taşı, yol düzenleme çalışmaları da yerine getiriliyor.

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, merkez-kırsal ayırımı yapmadan tüm mahallelere hizmet veren Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; bir yandan yol açma ve düzenleme, asfalt, kaldırım ve kilit taşı ihtiyacı olan bölgelerde de yenileme çalışması yaparken, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tehlikeler yaratan terk edilmiş metruk binaların yıkımına da kesintisiz bir şekilde devam ediyor.   Bahçe Mahallesi’nde metruk bina yıkıldı Fen işleri ekipleri, Bahçe Mahallesi’nde bulunan ve yasal süreci tamamlanan metruk binanın yıkımını iş makineleri yardımıyla tamamladı. Yıkımı izleyen mahalle sakinleri ekiplere teşekkür ederken, ortaya çıkan tonlarca moloz ve atıklar da yine iş makineleri yardımıyla kamyonlara yüklenip mahalleden çıkarıldı.    Kilittaşı yenileme, yol düzenleme ve asfalt yama çalışmaları Ekipler ayrıca; Kazanlı Hürriyet Mahallesi 32880 sokakta yol düzenleme; Mesudiye 5108, 5117, 5114 ve 5110; Mahmudiye 4813; Gündoğdu 5790; Hamidiye Mahallesi 4209 ve 4210 ile Yeni Mahalle 5343 sokaklarda; MESKİ ve TEDAŞ gibi kurumların altyapı çalışmaları sonucu bozulan yerlerde de kilittaşı tamiratı yaptı. Yakaköy, Çilek ve Çay mahallelerinde de yine altyapı çalışmaları sırasında zarar gören sokaklarda asfalt yama yapan ekipler; Kazanlı Sağlık Ocağı avlusundaki havuz yerini betonla kapladı; Dikilitaş futbol sahasının kapı ve pencere korkuluklarının montajını yaptı.   “Vatandaşımızın yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz” Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçenin dört bir yanında hizmet verdiklerinin altını çizdi; altyapı alanında eksikliği olan mahallelerde yaşanan sıkıntıların giderildiğini söyledi. Başkan Gültak; “Akdeniz’in; geçmişte uğradığı haksızlık ve eşitsizliği tamamen ortadan kaldırıncaya dek, asfalt, kaldırım, kilit taşı, yeni yol açma alanında hizmet atağımız devam edecek. Mahallelerimizin üstyapısını yenileyerek, ilçemizin çehresini değiştiriyor; insanlarımızın da günlük hayatını kolaylaştırıyoruz. Bu anlamda büyük emek veren sahadaki ekiplerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında aralıksız çalışıyor; bir yandan metruk binalar yıkılırken, asfalt, kaldırım, kilit taşı, yol düzenleme çalışmaları da yerine getiriliyor.

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla, merkez-kırsal ayırımı yapmadan tüm mahallelere hizmet veren Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; bir yandan yol açma ve düzenleme, asfalt, kaldırım ve kilit taşı ihtiyacı olan bölgelerde de yenileme çalışması yaparken, vatandaşların can ve mal güvenliği açısından tehlikeler yaratan terk edilmiş metruk binaların yıkımına da kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

 

Bahçe Mahallesi’nde metruk bina yıkıldı

Fen işleri ekipleri, Bahçe Mahallesi’nde bulunan ve yasal süreci tamamlanan metruk binanın yıkımını iş makineleri yardımıyla tamamladı. Yıkımı izleyen mahalle sakinleri ekiplere teşekkür ederken, ortaya çıkan tonlarca moloz ve atıklar da yine iş makineleri yardımıyla kamyonlara yüklenip mahalleden çıkarıldı. 

 

Kilittaşı yenileme, yol düzenleme ve asfalt yama çalışmaları

Ekipler ayrıca; Kazanlı Hürriyet Mahallesi 32880 sokakta yol düzenleme; Mesudiye 5108, 5117, 5114 ve 5110; Mahmudiye 4813; Gündoğdu 5790; Hamidiye Mahallesi 4209 ve 4210 ile Yeni Mahalle 5343 sokaklarda; MESKİ ve TEDAŞ gibi kurumların altyapı çalışmaları sonucu bozulan yerlerde de kilittaşı tamiratı yaptı. Yakaköy, Çilek ve Çay mahallelerinde de yine altyapı çalışmaları sırasında zarar gören sokaklarda asfalt yama yapan ekipler; Kazanlı Sağlık Ocağı avlusundaki havuz yerini betonla kapladı; Dikilitaş futbol sahasının kapı ve pencere korkuluklarının montajını yaptı.

 

“Vatandaşımızın yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırıyoruz”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçenin dört bir yanında hizmet verdiklerinin altını çizdi; altyapı alanında eksikliği olan mahallelerde yaşanan sıkıntıların giderildiğini söyledi. Başkan Gültak; “Akdeniz’in; geçmişte uğradığı haksızlık ve eşitsizliği tamamen ortadan kaldırıncaya dek, asfalt, kaldırım, kilit taşı, yeni yol açma alanında hizmet atağımız devam edecek. Mahallelerimizin üstyapısını yenileyerek, ilçemizin çehresini değiştiriyor; insanlarımızın da günlük hayatını kolaylaştırıyoruz. Bu anlamda büyük emek veren sahadaki ekiplerimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.