Akdeniz Zabıtası, Bayram Öncesi Denetime Çıktı

10.08.2019 - 08:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Zabıtası, Bayram Öncesi Denetime Çıktı

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığı, huzuru ve güvenliğini korumak amacıyla, Kurban Bayramı öncesi ilçe sınırlarında faaliyet gösteren pastane, patiseri ve tatlıcılarda denetim yaptı.

Yapılan denetimlerde, hem üretim yapılan imalathaneler hem de satış yerlerinin, temizliği, hijyen durumu, ruhsat ve belgeleri kontrol edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde esnaflar, halk sağlığının korunması ve sürdürülmesi noktasında, özellikle hijyen ve temizlik kurallarına uyulması konusunda uyarıldı.   Yapılan kontrollerde; gıda ürünlerinin depolanması ve saklama koşulları, gıda üretimi, temizlik ve hijyen koşulları, personelin giyimi ve kişisel bakımı ile ürünlerin son kullanma tarihi gibi konularında birçok işyerlerinde zabıta ekiplerince denetleme yapılırken, kontrollerde ciddi anlamda olumsuzluğa rastlanmadı.   Bayram alışverişlerinin yoğunlaştığı bu günlerde vatandaşların haksızlığa uğramaması ve sağlığından olmaması için denetimlerini sürdürecek olan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, gördükleri olumsuzluklar veya haksız durumlarla ilgili olarak vatandaşların; 0324 3366583 numaralı telefonla Akdeniz Zabıta’sına ulaşabilecekleri bilgisini de verdi.
Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığı, huzuru ve güvenliğini korumak amacıyla, Kurban Bayramı öncesi ilçe sınırlarında faaliyet gösteren pastane, patiseri ve tatlıcılarda denetim yaptı.

Yapılan denetimlerde, hem üretim yapılan imalathaneler hem de satış yerlerinin, temizliği, hijyen durumu, ruhsat ve belgeleri kontrol edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde esnaflar, halk sağlığının korunması ve sürdürülmesi noktasında, özellikle hijyen ve temizlik kurallarına uyulması konusunda uyarıldı.

 

Yapılan kontrollerde; gıda ürünlerinin depolanması ve saklama koşulları, gıda üretimi, temizlik ve hijyen koşulları, personelin giyimi ve kişisel bakımı ile ürünlerin son kullanma tarihi gibi konularında birçok işyerlerinde zabıta ekiplerince denetleme yapılırken, kontrollerde ciddi anlamda olumsuzluğa rastlanmadı.

 

Bayram alışverişlerinin yoğunlaştığı bu günlerde vatandaşların haksızlığa uğramaması ve sağlığından olmaması için denetimlerini sürdürecek olan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, gördükleri olumsuzluklar veya haksız durumlarla ilgili olarak vatandaşların; 0324 3366583 numaralı telefonla Akdeniz Zabıta’sına ulaşabilecekleri bilgisini de verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.