Akıllı Tavşan Momo Forum Mersin'de

Kültür-Sanat 12.11.2019 - 12:29, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akıllı Tavşan Momo Forum Mersin'de

TRT Çocuk’un kahramanı “Akıllı Tavşan Momo” yeni maceraları için Forum Mersin’de çocuklarla buluşmaya geliyor.

Bölge halkının buluşma noktası Forum Mersin, çocukların sevimli kahramanı Akıllı Tavşan Momo’nun sahne şovuna ev sahipliği yapıyor. Akıllı Tavşan Momo, 15 -16-17 Kasım günleri 13:00 – 17:00 saatleri arasında yeni maceraların izini sürmek için Forum Mersin’de çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. TRT Çocuk’un sevimli kahramanı Akıllı Tavşan Momo, dostlarının da yardımıyla kayıpları buluyor, araştırma yaparken sorular soruyor ve ipuçlarının izinden gidiyor. Forum Mersin’de gerçekleştirilecek sahne şovuyla Akıllı Tavşan Momo Şarkılı Orman’daki maceralarını çocuklarla paylaşıyor. 15 Kasım Cuma -16 Kasım Cumartesi ve 17 Kasım Pazar günlerinde saat 13:00- 15:00 ve 17:00’de üç seanstan oluşacak Akıllı Tavşan Momo sahne şovu, Sanatçılar Meydanı’nda gerçekleştirilecek. TRT Çocuk’un en sevilen karakteri Akıllı Tavşan Momo’yla buluşmak için tüm çocuklar haydi Forum Mersin’e...
TRT Çocuk’un kahramanı “Akıllı Tavşan Momo” yeni maceraları için Forum Mersin’de çocuklarla buluşmaya geliyor.

Bölge halkının buluşma noktası Forum Mersin, çocukların sevimli kahramanı Akıllı Tavşan Momo’nun sahne şovuna ev sahipliği yapıyor. Akıllı Tavşan Momo, 15 -16-17 Kasım günleri 13:00 – 17:00 saatleri arasında yeni maceraların izini sürmek için Forum Mersin’de çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor.

TRT Çocuk’un sevimli kahramanı Akıllı Tavşan Momo, dostlarının da yardımıyla kayıpları buluyor, araştırma yaparken sorular soruyor ve ipuçlarının izinden gidiyor. Forum Mersin’de gerçekleştirilecek sahne şovuyla Akıllı Tavşan Momo Şarkılı Orman’daki maceralarını çocuklarla paylaşıyor.

15 Kasım Cuma -16 Kasım Cumartesi ve 17 Kasım Pazar günlerinde saat 13:00- 15:00 ve 17:00’de üç seanstan oluşacak Akıllı Tavşan Momo sahne şovu, Sanatçılar Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

TRT Çocuk’un en sevilen karakteri Akıllı Tavşan Momo’yla buluşmak için tüm çocuklar haydi Forum Mersin’e...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.