Akıllı Tavşan Momo Forum Mersin’de yoğun ilgi gördü

Kültür-Sanat 19.11.2019 - 16:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akıllı Tavşan Momo Forum Mersin’de yoğun ilgi gördü

TRT Çocuk‘un sevilen karakteri "Akıllı Tavşan Momo" Forum Mersin Alışveriş Merkezi'nde çocuklarla buluştu

Bölge halkının buluşma noktası Forum Mersin, çocukların sevimli kahramanı Akıllı Tavşan Momo’nun sahne şovuna ev sahipliği yaptı. Forum Mersin’de gerçekleşen sahne şovuyla Akıllı Tavşan Momo, Şarkılı Orman’daki maceralarını çocuklarla paylaştı.   Çocukların yanı sıra ebeveynlerinde ilgi gösterdiği Akıllı Tavşan Momo izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Etkinlik 15 Kasım Cuma, 16 Kasım Cumartesi ve 17 Kasım Pazar günlerinde saat 13:00 - 15:00 ve 17:00’de üç seans olarak Sanatçılar Meydanı’nda gerçekleşti.   Akıllı Tavşan Momo'yu çok sevdiklerini belirten çocuklar televizyondan izledikleri serüveni canlı seyretmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirirlerken çok eğlendiklerini  dile getirdiler.  
TRT Çocuk‘un sevilen karakteri "Akıllı Tavşan Momo" Forum Mersin Alışveriş Merkezi'nde çocuklarla buluştu

Bölge halkının buluşma noktası Forum Mersin, çocukların sevimli kahramanı Akıllı Tavşan Momonun sahne şovuna ev sahipliği yaptı. Forum Mersinde gerçekleşen sahne şovuyla Akıllı Tavşan Momo, Şarkılı Ormandaki maceralarını çocuklarla paylaştı.

 

Çocukların yanı sıra ebeveynlerinde ilgi gösterdiği Akıllı Tavşan Momo izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Etkinlik 15 Kasım Cuma, 16 Kasım Cumartesi ve 17 Kasım Pazar günlerinde saat 13:00 - 15:00 ve 17:00’de üç seans olarak Sanatçılar Meydanı’nda gerçekleşti.

 

Akıllı Tavşan Momo'yu çok sevdiklerini belirten çocuklar televizyondan izledikleri serüveni canlı seyretmelerinden duydukları memnuniyeti dile getirirlerken çok eğlendiklerini  dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.