Alanya Sokağı ve çevresindeki sokaklarda yenileme çalışmalarına başlandı.

10.08.2020 - 18:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Alanya Sokağı ve çevresindeki sokaklarda yenileme çalışmalarına başlandı.

Yenişehir Belediyesi bölgedeki esnaflara ve vatandaşlara danışarak, projesini hazırladığı Alanya Sokağı ve çevresindeki sokaklarda yenileme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de sık sık bölgeyi ziyaret ederek, yenileme projesi için vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuyor.

Güvenevler Mahallesinde bulunan ve Alanya Sokağı olarak bilinen 1902 numaralı sokak ve çevresindeki diğer sokaklarda çalışmalarına başlayan Yenişehir Belediyesi, bölgeyi modern bir görünüme kavuşturacak. Yenişehir Belediyesinin çalışma yaptığı sokaklarda görsel kirlilik ve tehlike oluşturan enerji kablolarının yeraltına indirilmesi ve yağmur suyu hattının genişletilmesi çalışmaları tamamlandı.   1902 sokak araç trafiğine kapatılıyor Yenişehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Toroslar EDAŞ ve MESKİ bölgede uzun süredir çalışmalarına devam ediyor. Altyapısı tamamlanan sokaklarda Yenişehir Belediyesi ekipleri de kaldırım ve yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Yaptığı anketle vatandaşlara; ağaçlandırma, dinlenme alanları, ışıklandırma, bina dış cephe boyaları, dükkân tentelerinin renkleri ve sokak düzenlemesi ile ilgili 8 farklı soru yönelten Yenişehir Belediyesi, 1902 numaralı sokağın kuzey-güney yönünü araç trafiğine kapatacak.   Vatandaşlar projenin son halini merakla bekliyor Yenişehir Belediyesinin hazırladığı proje görüntüsünü gördüklerini ve bölgenin güzelleşeceğini söyleyen esnaf Ömer Kanşıray, “Yenişehir Belediyesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Proje görüntüsü ile sokağın yeni halini gördük eskisinden çok farklı ve çok güzel olacak. Bu bölge daha nezih ve daha güzel bir ortam haline gelecek. İnsanların artık burada keyifle vakit geçireceğine inanıyorum. Çok güzel bir ortam hazırlanıyor. Başkanımız Abdullah Özyiğit’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Bölge sakini Hacı Ali Çakmak ise “Yenişehir’de oturuyorum. Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’in yapmış olduğu çalışmalar çok sevindirici. Çünkü mahallemizin görüntü güzelleşiyoruz ve değeri de artıyor. Burada çok hızlı bir şekilde çalışmalar başladı.” diyerek yapılan çalışmalardan memnun olduklarını kaydetti.  
Yenişehir Belediyesi bölgedeki esnaflara ve vatandaşlara danışarak, projesini hazırladığı Alanya Sokağı ve çevresindeki sokaklarda yenileme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de sık sık bölgeyi ziyaret ederek, yenileme projesi için vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuyor.

Güvenevler Mahallesinde bulunan ve Alanya Sokağı olarak bilinen 1902 numaralı sokak ve çevresindeki diğer sokaklarda çalışmalarına başlayan Yenişehir Belediyesi, bölgeyi modern bir görünüme kavuşturacak. Yenişehir Belediyesinin çalışma yaptığı sokaklarda görsel kirlilik ve tehlike oluşturan enerji kablolarının yeraltına indirilmesi ve yağmur suyu hattının genişletilmesi çalışmaları tamamlandı.

 

1902 sokak araç trafiğine kapatılıyor

Yenişehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında Toroslar EDAŞ ve MESKİ bölgede uzun süredir çalışmalarına devam ediyor. Altyapısı tamamlanan sokaklarda Yenişehir Belediyesi ekipleri de kaldırım ve yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Yaptığı anketle vatandaşlara; ağaçlandırma, dinlenme alanları, ışıklandırma, bina dış cephe boyaları, dükkân tentelerinin renkleri ve sokak düzenlemesi ile ilgili 8 farklı soru yönelten Yenişehir Belediyesi, 1902 numaralı sokağın kuzey-güney yönünü araç trafiğine kapatacak.

 

Vatandaşlar projenin son halini merakla bekliyor

Yenişehir Belediyesinin hazırladığı proje görüntüsünü gördüklerini ve bölgenin güzelleşeceğini söyleyen esnaf Ömer Kanşıray, “Yenişehir Belediyesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Proje görüntüsü ile sokağın yeni halini gördük eskisinden çok farklı ve çok güzel olacak. Bu bölge daha nezih ve daha güzel bir ortam haline gelecek. İnsanların artık burada keyifle vakit geçireceğine inanıyorum. Çok güzel bir ortam hazırlanıyor. Başkanımız Abdullah Özyiğit’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Bölge sakini Hacı Ali Çakmak ise “Yenişehir’de oturuyorum. Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’in yapmış olduğu çalışmalar çok sevindirici. Çünkü mahallemizin görüntü güzelleşiyoruz ve değeri de artıyor. Burada çok hızlı bir şekilde çalışmalar başladı.” diyerek yapılan çalışmalardan memnun olduklarını kaydetti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.