Anadolu Oyuncuları'nda 'Kahkahaya Vergi Yok!'

Kültür-Sanat 24.01.2019 - 18:33, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Anadolu Oyuncuları'nda 'Kahkahaya Vergi Yok!'

Anadolu Oyuncuları, 2018-2019 sezonunu "KAHKAHAYA VERGİ YOK" adlı komediyle açıyor.

Ali MANSUROĞLU’nun derleyip  yönettiği oyunda, Özge DENİZ ve Arda ERSEL teknik masada görev aldı. Bol kahkaha garantili oyunda; Funda YAVUZYOLCU Fatih SARAÇ,Fatih YILMAZ,Ezgi YLMAZ, Ebru YAŞAR, Murat BENLİ,Müjgan DURAN, Şeyma YAŞAR, Ayfer ŞEN Ve  Pınar ŞENEL oynuyor.  ’ KAHKAHAYA VERGİ YOK HAKKINDA  Oyunla ilgili görüşlerini aldığımız yönetmen Ali Mansuroğlu; "Gülmeye ihtiyacımızın olduğu günümüzde,yaşamdan kesitler sunacağız.  Kimi zaman düşüneceğiz, kimi zaman kahkaha atacağız. Çünkü Ağız dolusu gülmeye ihtiyacımız var. Dünyanın her şeye rağmen yaşanılabilir bir yer olduğunu mizahi bir dille seyirciye göstereceğiz” dedi.     ’ANADOLU OYUNCULARI’  HAKKINDA 2002 yılında Ali MANSUROĞLU tarafından kurulan Anadolu Oyuncuları,   Mersin’in en önemli amatör tiyatrosudur. Oyunlarını    ağırlıklı olarak toplumsal sorunlara değinen oyunlardan oluştururlar.  Hazırladıkları oyunları Mersin ve başka  illere  turne yaparak  sergilemişlerdir . Bir çok ilde yapılan tiyatro festivaline katılarak ilimizi başarıyla temsil  etmişlerdir. ’’KAHKAHAYA VERGİ YOK’’ oyunu; 30 Ocak 2019 Günü  saat 20:00’da Yenişehir ATATÜRK Kültür Merkezi Barış Salonu'nda seyirciyle buluşacak
Anadolu Oyuncuları, 2018-2019 sezonunu "KAHKAHAYA VERGİ YOK" adlı komediyle açıyor.

Ali MANSUROĞLU’nun derleyip  yönettiği oyunda, Özge DENİZ ve Arda ERSEL teknik masada görev aldı.

Bol kahkaha garantili oyunda; Funda YAVUZYOLCU Fatih SARAÇ,Fatih YILMAZ,Ezgi YLMAZ, Ebru YAŞAR, Murat BENLİ,Müjgan DURAN, Şeyma YAŞAR, Ayfer ŞEN Ve  Pınar ŞENEL oynuyor. 

’ KAHKAHAYA VERGİ YOK HAKKINDA

 Oyunla ilgili görüşlerini aldığımız yönetmen Ali Mansuroğlu; "Gülmeye ihtiyacımızın olduğu günümüzde,yaşamdan kesitler sunacağız.  Kimi zaman düşüneceğiz, kimi zaman kahkaha atacağız. Çünkü Ağız dolusu gülmeye ihtiyacımız var. Dünyanın her şeye rağmen yaşanılabilir bir yer olduğunu mizahi bir dille seyirciye göstereceğiz” dedi.

    ’ANADOLU OYUNCULARI’  HAKKINDA

2002 yılında Ali MANSUROĞLU tarafından kurulan Anadolu Oyuncuları,   Mersin’in en önemli amatör tiyatrosudur. Oyunlarını    ağırlıklı olarak toplumsal sorunlara değinen oyunlardan oluştururlar.  Hazırladıkları oyunları Mersin ve başka  illere  turne yaparak  sergilemişlerdir . Bir çok ilde yapılan tiyatro festivaline katılarak ilimizi başarıyla temsil  etmişlerdir.

’’KAHKAHAYA VERGİ YOK’’ oyunu; 30 Ocak 2019 Günü  saat 20:00’da Yenişehir ATATÜRK Kültür Merkezi Barış Salonu'nda seyirciyle buluşacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.