Anamur Belediye Başkanı Kılıç'a teşekkür plaketi

16.03.2020 - 17:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Anamur Belediye Başkanı Kılıç'a teşekkür plaketi

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ a Anemurium Antik Kent Kazı çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

Anemurium Antik Kent’te gerçekleşen törende plaketi  Kazı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tekocak taktim etti.    Tekocak  plaket taktimin de  başkan Kılınç’a ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür etti.  Hep birlikte Anamur için çalıştıklarını vurgulayan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “ Ülkemiz için, Anamur’umuz için çalışıyoruz. Anemerium Antik Kent Türkiye Tarihi ve Dünya Tarihi açısından büyük önem arz etmektedir.  Burada yürütülen her çalışma milli değerlerimize katkıdır.  Biz de Anamur Belediyesi olarak küçük de olsa üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.  Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Dedi.
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ a Anemurium Antik Kent Kazı çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

Anemurium Antik Kent’te gerçekleşen törende plaketi  Kazı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tekocak taktim etti.
   Tekocak  plaket taktimin de  başkan Kılınç’a ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 Hep birlikte Anamur için çalıştıklarını vurgulayan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “ Ülkemiz için, Anamur’umuz için çalışıyoruz. Anemerium Antik Kent Türkiye Tarihi ve Dünya Tarihi açısından büyük önem arz etmektedir.  Burada yürütülen her çalışma milli değerlerimize katkıdır.  Biz de Anamur Belediyesi olarak küçük de olsa üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.  Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.