Anamur Belediyesi'nden dezenfekte çalışması

16.03.2020 - 17:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Anamur Belediyesi'nden dezenfekte çalışması

Anamur Belediyesi ekipleri tüm dünyada tedirginliğe neden olan korona virüs tehdidine karşı, resmi kurumlar başta olmak üzere tüm ilçe genelinde ilaçlama, dezenfekte çalışmalarına başladı.

Anamur  Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatları doğrultusunda  Park Bahçeler Müdürlüğü  ve Temizlik İşleri  Müdürlüğü ekipleri, özel kıyafetler giyip, maske takarak ilçe genelinde çalışma başlattı. Ekipler, resmi kurumlar, kahvehaneler, okullar vb.  kalabalık alanlarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yaptı. Halk sağlığını tehdit eden diğer virüslere karşı önlem aldıklarını belirten Belediye Başkanı Kılınç "Son günlerde korona virüsü tüm dünyada gündemde. Biz de ilçemiz  sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi bir üst seviyeye çıkardık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte işlemlerine başladık.  Belediye ekiplerimiz düzenli olarak çalışmalara devam edecek." diye konuştu. Sözlerine devam eden Başkan Kılınç vatandaşları da uyardı. “bizler kurum olarak her ne kadar  çalışmaları sürdürsek de vatandaşlarımıza da  büyük görev düşüyor. vatandaşlarımızı kalabalık ortamlardan kaçınmaya ve hijyen konusunda en üst seviye de hassas davranmaya davet ediyorum.” Dedi    
Anamur Belediyesi ekipleri tüm dünyada tedirginliğe neden olan korona virüs tehdidine karşı, resmi kurumlar başta olmak üzere tüm ilçe genelinde ilaçlama, dezenfekte çalışmalarına başladı.

Anamur  Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatları doğrultusunda  Park Bahçeler Müdürlüğü  ve Temizlik İşleri  Müdürlüğü ekipleri, özel kıyafetler giyip, maske takarak ilçe genelinde çalışma başlattı. Ekipler, resmi kurumlar, kahvehaneler, okullar vb.  kalabalık alanlarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yaptı.


Halk sağlığını tehdit eden diğer virüslere karşı önlem aldıklarını belirten Belediye Başkanı Kılınç "Son günlerde korona virüsü tüm dünyada gündemde. Biz de ilçemiz  sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi bir üst seviyeye çıkardık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte işlemlerine başladık.  Belediye ekiplerimiz düzenli olarak çalışmalara devam edecek." diye konuştu.


Sözlerine devam eden Başkan Kılınç vatandaşları da uyardı. “bizler kurum olarak her ne kadar  çalışmaları sürdürsek de vatandaşlarımıza da  büyük görev düşüyor. vatandaşlarımızı kalabalık ortamlardan kaçınmaya ve hijyen konusunda en üst seviye de hassas davranmaya davet ediyorum.” Dedi

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.