Anamur Belediyesi vatandaşa maske dağıtımına başladı

25.03.2020 - 15:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Anamur Belediyesi vatandaşa maske dağıtımına başladı

Anamur Belediyesi dün üretimine başladığı maskelerin ilk dağıtımını bugün gerçekleştirdi.

 Bulvar Caddesi’nde gerçekleşen ilk dağıtıma Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin  ve görevliler eldivenli, maskeli bir şekilde  katıldı.        Vatandaşları sosyal medya hesabından  sürekli olarak uyaran, durumun ciddiyetine dikkat çeken  Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “  Biz belediye olarak tedbirlerimizi üst seviyede tutuyoruz.  Cadde sokak bütün ilçeyi yıkadık, iş yerlerini dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor.  Banka ATM’lerine dezenfekten yerleştirdik ve daha bir çok çalışmaya imza attık. Maske üretimi ve dağıtımı da bunlardan birisi. Maske üretim ve dağıtımımız, virüs belasından kurtulana kadar devam edecektir. “ dedi.       Halkın da  büyük  taktirini toplayan proje kapsamın da Anamur’un farklı noktalarında her gün maske dağıtımı gerçekleşecek.  İsteyen vatandaşlar ise belediye hizmet binasından veya  Muşurup Sanat Sokağı’nda bulunan  Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden tedarik edebilecek.
Anamur Belediyesi dün üretimine başladığı maskelerin ilk dağıtımını bugün gerçekleştirdi.

 Bulvar Caddesi’nde gerçekleşen ilk dağıtıma Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin  ve görevliler eldivenli, maskeli bir şekilde  katıldı.    
   Vatandaşları sosyal medya hesabından  sürekli olarak uyaran, durumun ciddiyetine dikkat çeken  Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “  Biz belediye olarak tedbirlerimizi üst seviyede tutuyoruz.  Cadde sokak bütün ilçeyi yıkadık, iş yerlerini dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor.  Banka ATM’lerine dezenfekten yerleştirdik ve daha bir çok çalışmaya imza attık. Maske üretimi ve dağıtımı da bunlardan birisi. Maske üretim ve dağıtımımız, virüs belasından kurtulana kadar devam edecektir. “ dedi.
 
    Halkın da  büyük  taktirini toplayan proje kapsamın da Anamur’un farklı noktalarında her gün maske dağıtımı gerçekleşecek.  İsteyen vatandaşlar ise belediye hizmet binasından veya  Muşurup Sanat Sokağı’nda bulunan  Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nden tedarik edebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.