Anamur'da sokaklar dezenfekte edildi

18.03.2020 - 17:49, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Anamur'da sokaklar dezenfekte edildi

Anamur Belediyesi ilçe genelinde cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını artırdı.

Anamur Belediyesi korona virüsüne karşı tedbir almak için halkın ortak kullanım alanlarında ve resmi kurumlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.     Ekipler ilçe genelinde çocuk oyun alanları, dükkan önleri, cadde ve sokakları özel temizlik maddesiyle yıkarken, bakteri üremesinin önüne geçebilmek için kaldırım kenarları ve çöp konteynerlerini dezenfekte etti.      Sokaklarda ve kurumlarda yürütülen dezenfekten çalışmalarından memnuniyet duyan vatandaşlar ise ekiplere ve Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a teşekkür ettiler.   Öte yandan ilçe genelinde çalışmaların sürekli hale geleceğini vurgulayan   Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ise sosyal medyada başlatılan evde kal Hashtagine duyarsız kalmadı.   Başkan Kılınç “Hep Birlikte Önce Sağlık Diyelim Tokalaşmayalım Sarılmayalım Ellerinizi sık sık yıkayalım Tuzlu su ile gargara yapalım Havlu yerine peçete kullanalım Sıvı tüketelim Toplu alanlara gitmeyelim Evde kalmaya özen gösterelim Sosyal mesafeyi koruyalım Selam, Sevgi ve Sağlıkla #evindekalanamur”  Şeklinde paylaşım yaptı.  
Anamur Belediyesi ilçe genelinde cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını artırdı.

Anamur Belediyesi korona virüsüne karşı tedbir almak için halkın ortak kullanım alanlarında ve resmi kurumlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

    Ekipler ilçe genelinde çocuk oyun alanları, dükkan önleri, cadde ve sokakları özel temizlik maddesiyle yıkarken, bakteri üremesinin önüne geçebilmek için kaldırım kenarları ve çöp konteynerlerini dezenfekte etti.

     Sokaklarda ve kurumlarda yürütülen dezenfekten çalışmalarından memnuniyet duyan vatandaşlar ise ekiplere ve Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a teşekkür ettiler.

  Öte yandan ilçe genelinde çalışmaların sürekli hale geleceğini vurgulayan   Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ise sosyal medyada başlatılan evde kal Hashtagine duyarsız kalmadı.   Başkan Kılınç “Hep Birlikte Önce Sağlık Diyelim

Tokalaşmayalım

Sarılmayalım

Ellerinizi sık sık yıkayalım

Tuzlu su ile gargara yapalım

Havlu yerine peçete kullanalım

Sıvı tüketelim

Toplu alanlara gitmeyelim

Evde kalmaya özen gösterelim

Sosyal mesafeyi koruyalım

Selam, Sevgi ve Sağlıkla

#evindekalanamur”

 Şeklinde paylaşım yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.