Arbens Sanat/Çeto'nun Sahnesi Dayanışma İçin Sahnedeydi!

Kültür-Sanat 09.09.2019 - 19:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Arbens Sanat/Çeto'nun Sahnesi Dayanışma İçin Sahnedeydi!

Mersin Arbens Sanat / Çeto'nun sahnesi oyuncuları, İstanbul'da yanan Su Gösteri Sanatları Merkezi'nin tadilatına destek için sahne aldı.

Mehmet Tekkanat'ın yazıp yönettiği KAYIP HAYATLAR adlı madde bağımlılığına karşı oyunu sahneleyen genç oyuncular, oyundan gelen gelirin bir kısmını  Su Gösteri Sanatları Merkezi'ne, bir kısmını da konservatuvar kazanan öğrencilerine aktardılar. Tek perdelik oyunda; Vahit Utku İşçimen, Deniz Karayılan, Fazilet Taşkın, Berfin Tercan, Elif Yordamlı, Cem Gündoğdu, Aleyna Kayar ve Mehmet Tekkanat rol aldı. Teknik masada Burcu Yaylamaz'ın görev yaptığı oyuna; yazarlar Ali Yedigöz, Baha Sadık Akıner ve Tarihçi Selçuk Durak da gelerek destek oldular.   TEKKANAT: "HER ŞEYE KARŞIN DİRENECEĞİZ" Katılımın ve desteğin beklediğinin çok altında kaldığını belirten Oyun Yazarı ve yönetmen/oyuncu Mehmet Tekkanat şunları söyledi. "Su Gösteri Sanatları Merkezi yandığında tüm ülkede destek kampanyaları başladı. Olması gereken de buydu. Biz de oyunumuzu bu amaçla sahnelemeyi düşündük ve duyurularımızı yaptık. Sosyal medyadan çok fazla destek mesajları ve paylaşımları geldi. ortalama yüz kişi alabilen salonumuz yetmez diye korkmuştum. Gerekirse ikinci üçüncü seansı da oynarız diye hayal etmiştim.Fazla iyi niyetli düşünmüşüm. Az ama kaliteli bir kitleyle dayanışma gecemizi yaptık. Bize destek olan Cafe The Ship sahibi Emrah Bey'e ayrıca teşekkür ederim.  Ülkemizin ve insanlarımızın bu hale gelmesi; vefa, dayanışma, dostluk ve buna benzer duygularımızın bu denli yok olması bizlere acı verse de bir avuç insan direniyoruz ve direneceğiz."    
Mersin Arbens Sanat / Çeto'nun sahnesi oyuncuları, İstanbul'da yanan Su Gösteri Sanatları Merkezi'nin tadilatına destek için sahne aldı.

Mehmet Tekkanat'ın yazıp yönettiği KAYIP HAYATLAR adlı madde bağımlılığına karşı oyunu sahneleyen genç oyuncular, oyundan gelen gelirin bir kısmını  Su Gösteri Sanatları Merkezi'ne, bir kısmını da konservatuvar kazanan öğrencilerine aktardılar.

Tek perdelik oyunda; Vahit Utku İşçimen, Deniz Karayılan, Fazilet Taşkın, Berfin Tercan, Elif Yordamlı, Cem Gündoğdu, Aleyna Kayar ve Mehmet Tekkanat rol aldı.

Teknik masada Burcu Yaylamaz'ın görev yaptığı oyuna; yazarlar Ali Yedigöz, Baha Sadık Akıner ve Tarihçi Selçuk Durak da gelerek destek oldular.

 

TEKKANAT: "HER ŞEYE KARŞIN DİRENECEĞİZ"

Katılımın ve desteğin beklediğinin çok altında kaldığını belirten Oyun Yazarı ve yönetmen/oyuncu Mehmet Tekkanat şunları söyledi. "Su Gösteri Sanatları Merkezi yandığında tüm ülkede destek kampanyaları başladı. Olması gereken de buydu. Biz de oyunumuzu bu amaçla sahnelemeyi düşündük ve duyurularımızı yaptık. Sosyal medyadan çok fazla destek mesajları ve paylaşımları geldi. ortalama yüz kişi alabilen salonumuz yetmez diye korkmuştum. Gerekirse ikinci üçüncü seansı da oynarız diye hayal etmiştim.Fazla iyi niyetli düşünmüşüm. Az ama kaliteli bir kitleyle dayanışma gecemizi yaptık. Bize destek olan Cafe The Ship sahibi Emrah Bey'e ayrıca teşekkür ederim.  Ülkemizin ve insanlarımızın bu hale gelmesi; vefa, dayanışma, dostluk ve buna benzer duygularımızın bu denli yok olması bizlere acı verse de bir avuç insan direniyoruz ve direneceğiz."

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.