Aslanlı Mahallesinde Yaz Sineması

Kültür-Sanat 27.07.2020 - 16:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Aslanlı Mahallesinde Yaz Sineması

Erdemli Belediyesi Sanat Günleri, hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında yaz sineması, Aslanlı Mahallesinde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Erdemli Belediyesi, Yenikoronavirüs (COVID-19) salgını sonrasında geçilen Kontrollü Sosyal Hayat döneminde gerçekleştirdiği sanat faaliyetleri kapsamında ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi ile Aslanlı Mahallesinde, vatandaşlarla bir araya geldi. Erdemli’nin sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel güzelliklere dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, milli ve manevi değerleri yaşatabilmek adına her kesimden vatandaşın yararlanabileceği, sosyal yaşam alanları oluşturduklarının altını çizdi. Her yıl yaz aylarında mahallelerde gerçekleştirilen gösterimlerin, bu yıl pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gösterimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.  
Erdemli Belediyesi Sanat Günleri, hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında yaz sineması, Aslanlı Mahallesinde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Erdemli Belediyesi, Yenikoronavirüs (COVID-19) salgını sonrasında geçilen Kontrollü Sosyal Hayat döneminde gerçekleştirdiği sanat faaliyetleri kapsamında ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi ile Aslanlı Mahallesinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdemli’nin sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel güzelliklere dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, milli ve manevi değerleri yaşatabilmek adına her kesimden vatandaşın yararlanabileceği, sosyal yaşam alanları oluşturduklarının altını çizdi. Her yıl yaz aylarında mahallelerde gerçekleştirilen gösterimlerin, bu yıl pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gösterimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.