Atatürk Tarsus’ta Adlı Konferans Belediye Meclis Salonunda Gerceklestirildi

12.11.2019 - 17:42, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Atatürk Tarsus’ta Adlı Konferans Belediye Meclis Salonunda Gerceklestirildi

Tarsus Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. Yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Araştırmacı Yazar Hikmet Öz'ün sunumuyla "Atatürk Tarsus'ta" isimli konferans gerçekleştirdi.

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen “Atatürk Tarsus'ta" adlı konferansa Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, İlçe Nüfus Müdürü Aynur Taşyürek, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Bir toplumun gelişmesinde ve oluşmasında kuşkusuz sanat ve sanatçının önemi büyüktür. Bu kadim topraklarda çok önemli sanatçılarımız var. Sanatı ve sanatçılarımızı bu kentte yaşatmak ve onların değerlerini nesilden nesile aktarmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi. Kaymakam Kadir Sertel Otcu ise' Atatürk bildiğimiz üzere birkaç defa Tarsus'a gelmiştir. Böyle bir konferansa ev sahipliği yapan Tarsus Belediyesi 'ne teşekkür ederken, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti' nin bir vatandaşı olarak gururluyuz. Bu Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anıyoruz' ifadelerini kullandı. Konuşmalarının ardından Araştırmacı Yazar Hikmet Öz, Atatürk'ün Tarsus'a geliş hikâyesini fotoğraflar eşliğinde katılımcılara aktardı. Programın ardından, Kaymakam Kadir Sertel Otcu ile Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Araştırmacı Yazar Hikmet Öz'e plaket ve çiçek takdim etti.
Tarsus Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. Yıldönümü anma etkinlikleri kapsamında Araştırmacı Yazar Hikmet Öz'ün sunumuyla "Atatürk Tarsus'ta" isimli konferans gerçekleştirdi.

Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen “Atatürk Tarsus'ta" adlı konferansa Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, İlçe Nüfus Müdürü Aynur Taşyürek, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Bir toplumun gelişmesinde ve oluşmasında kuşkusuz sanat ve sanatçının önemi büyüktür. Bu kadim topraklarda çok önemli sanatçılarımız var. Sanatı ve sanatçılarımızı bu kentte yaşatmak ve onların değerlerini nesilden nesile aktarmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu ise' Atatürk bildiğimiz üzere birkaç defa Tarsus'a gelmiştir. Böyle bir konferansa ev sahipliği yapan Tarsus Belediyesi 'ne teşekkür ederken, en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti' nin bir vatandaşı olarak gururluyuz. Bu Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anıyoruz' ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından Araştırmacı Yazar Hikmet Öz, Atatürk'ün Tarsus'a geliş hikâyesini fotoğraflar eşliğinde katılımcılara aktardı.

Programın ardından, Kaymakam Kadir Sertel Otcu ile Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Araştırmacı Yazar Hikmet Öz'e plaket ve çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.