Avukat Ayşe Tunç son yolculuğuna uğurlandı

04.12.2018 - 20:53, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Avukat Ayşe Tunç son yolculuğuna uğurlandı

Mersin’de 5. kattaki evinin balkonundan dengesini kaybederek düşüp hayatını kaybeden Mersin Barosu üyesi Avukat Ayşe Tunç (37), Mersin Adliyesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Av. Ayşe Tunç’un, 3 Aralık akşam saatlerinde merkez Akdeniz ilçesi Kültür Mahallesi’ndeki  evinin  5. katından düşerek hayatını kaybetmesi meslektaşlarını yasa boğdu.  Mersin Barosu tarafından Av. Ayşe Tunç için Mersin Adliyesi’nde düzenlenen törene, Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Mersin Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, avukatlar, adliye çalışanları ve vefat eden Av. Ayşe Tunç’un ailesi katıldı. YEŞİLBOĞAZ: “ACIMIZ BÜYÜK, SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ” Mersin´in tanınmış avukatlarından merhum Mithat Tunç´un kızı olan Av. Ayşe Tunç’un cenaze töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Dün bir canımızı yitirdik. Çok sevdiğimiz Ayşemizi ebediyete uğurladık. Acımız büyük. Sözün bittiği yerdeyiz. Ayşe kardeşimiz hayat dolu ve tüm çevresi tarafında sevilen, ilkeli durmayı başarabilen, mesleğini babası gibi layık bir şekilde yapmayı başarabilen ender arkadaşlarımızdan birisidir. Burada ona son görevimizi yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Meslektaşları Ayşe’yi çok özleyecek, çok arayacak. Tüm camiamıza başsağlığı, ailesine de sabırlar diliyorum. Umarım bu acıları bir daha yaşamayız” dedi. Daha sonra Av. Ayşe Tunç’un cenazesi, Muğdat Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Erdemli Ayaş Paşa Türbesi Mezarlığı’na gözyaşları arasında defnedildi. Av. Ayşe Tunç; 1981 Mersin Doğumlu. 17.07.2003 tarihinde Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 29.08.2003 tarihinde Mersin’de avukatlık stajına başlamış, 26.08.2004 tarihinde bir yıllık stajını tamamlamış ve 20.10.2004 tarihinde yemin ederek, Mersin Barosu’nun 1698 siciline kayıtlı olarak, avukatlık mesleğine başlamıştır. Av. Ayşe Tunç, 14 yıldır Mersin Barosu avukat siciline kayıtlı olarak görev yapmıştır.    
Mersin’de 5. kattaki evinin balkonundan dengesini kaybederek düşüp hayatını kaybeden Mersin Barosu üyesi Avukat Ayşe Tunç (37), Mersin Adliyesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Av. Ayşe Tunç’un, 3 Aralık akşam saatlerinde merkez Akdeniz ilçesi Kültür Mahallesi’ndeki  evinin  5. katından düşerek hayatını kaybetmesi meslektaşlarını yasa boğdu.  Mersin Barosu tarafından Av. Ayşe Tunç için Mersin Adliyesi’nde düzenlenen törene, Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, Mersin Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, avukatlar, adliye çalışanları ve vefat eden Av. Ayşe Tunç’un ailesi katıldı.

YEŞİLBOĞAZ: “ACIMIZ BÜYÜK, SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ”

Mersin´in tanınmış avukatlarından merhum Mithat Tunç´un kızı olan Av. Ayşe Tunç’un cenaze töreninde konuşan Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Dün bir canımızı yitirdik. Çok sevdiğimiz Ayşemizi ebediyete uğurladık. Acımız büyük. Sözün bittiği yerdeyiz. Ayşe kardeşimiz hayat dolu ve tüm çevresi tarafında sevilen, ilkeli durmayı başarabilen, mesleğini babası gibi layık bir şekilde yapmayı başarabilen ender arkadaşlarımızdan birisidir. Burada ona son görevimizi yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Meslektaşları Ayşe’yi çok özleyecek, çok arayacak. Tüm camiamıza başsağlığı, ailesine de sabırlar diliyorum. Umarım bu acıları bir daha yaşamayız” dedi.

Daha sonra Av. Ayşe Tunç’un cenazesi, Muğdat Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Erdemli Ayaş Paşa Türbesi Mezarlığı’na gözyaşları arasında defnedildi.

Av. Ayşe Tunç; 1981 Mersin Doğumlu. 17.07.2003 tarihinde Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 29.08.2003 tarihinde Mersin’de avukatlık stajına başlamış, 26.08.2004 tarihinde bir yıllık stajını tamamlamış ve 20.10.2004 tarihinde yemin ederek, Mersin Barosu’nun 1698 siciline kayıtlı olarak, avukatlık mesleğine başlamıştır. Av. Ayşe Tunç, 14 yıldır Mersin Barosu avukat siciline kayıtlı olarak görev yapmıştır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.