Bağımsız Akdeniz Belediye Meclis üyesi Süleyman Kahraman Ak Parti'ye geçti.

25.06.2020 - 18:57, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Bağımsız Akdeniz Belediye Meclis üyesi Süleyman Kahraman Ak Parti'ye geçti.

Daha önce CHP Akdeniz meclis üyesi olan ve 1.5 ay önce partisinden istifa eden Bağımsız Akdeniz Belediye Meclis üyesi Süleyman Kahraman Ak Parti'ye geçti. Kahraman'a parti rozetini Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak taktı.

Haber: Sedat Yılmaz/inovatifhaber İl binasında gerçekleşen buluşmaya Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin İl Başkan Yardımcısı Kenan Peker, Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı  Emin Genç ve partililer katıldı.   Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik  yaptığı konuşmada, "Süleyman Kahraman kardeşimiz bizim tarafa geçmeyi uygun gördü. Bundan  sonraki süreci Ak Parti saflarında geçirmeyi  uygun gördü. Biz herhangi bir partiden meclis üyesi transferi yapmadık. Yapmayı da düşünmüyoruz. Kendisi 1.5 ay önce partisinden istifa etmişti. İstifasının sebebi de Akdeniz'deki hizmetleri gördüğünden dolayı Akdeniz'deki hemşerihlerime daha iyi hizmet edeceğini düşündüğünden dolayı şu an Ak Parti saflarında siyaset yapmayı uygun görmüştür. Ben  kendisine bundan sonraki siyasi yaşamında yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. " dedi.inovatifhaber.com   Akdeniz'de hep beraber güzel işler yapmaya devam edeceklerini belirten Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da  burada yaptığı konuşmada, " Süleyman kardeşimiz 1.5 ay önce partisinden istifa etti.Daha sonra bağımsız kaldı. Ardından bizim Akdeniz'de yaptığımız hizmetler, meclis üyeleri ve halka olan ilişkilerimiz gibi bir çok örneklere ilgili çalışmalarımız doğrultusunda, kendisi bağımsız üye iken, " Başkanım ben sizle yürümek istiyorum. Verdiğim sözleri sizlerle birlikte tutmak ve Akdeniz''e hizmet etmek istiyorum. " dedi ve ben de bunları il başkanımıza ve parti büyüklerimize aktardıktan ve gerekli onayları da aldıktan sonra Süleyman Kahraman kardeşimizi önceki gün itibariyle hem partiye üye yaptırdık hem de belediyeye gelip dilekçesini verdi. Şu andan itibaren de kendisi Ak Parti grubuna katılmış oldu. Beraberce güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Genç ve vizyonu olan bir kardeşimiz.  Onun enerjisi bize gelecek ve bizde de bir sinerjiye dönüşecek ve Akdeniz'de hep beraber güzel işler yapmaya devam edeceğiz.inovatifhaber.com   Ak Partiye geçen Akdeniz Meclis üyesi Süleyman Kahraman konuşmasında " İnşallah hep beraber Mustafa Gültak başkanımızın liderliğinde güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Gerçekten hizmetten yana karar verdiğimi düşünüyorum. İl başkanıma, yönetimime ve Mustafa Gültak başkanıma gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. "dedi   Konuşmaların ardından Ak Parti'ye geçen Süleyman Kahraman'a parti rozetini Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak taktı.  
Daha önce CHP Akdeniz meclis üyesi olan ve 1.5 ay önce partisinden istifa eden Bağımsız Akdeniz Belediye Meclis üyesi Süleyman Kahraman Ak Parti'ye geçti. Kahraman'a parti rozetini Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak taktı.

Haber: Sedat Yılmaz/inovatifhaber

İl binasında gerçekleşen buluşmaya Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin İl Başkan Yardımcısı Kenan Peker, Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanı  Emin Genç ve partililer katıldı.

 

Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik  yaptığı konuşmada, "Süleyman Kahraman kardeşimiz bizim tarafa geçmeyi uygun gördü. Bundan  sonraki süreci Ak Parti saflarında geçirmeyi  uygun gördü. Biz herhangi bir partiden meclis üyesi transferi yapmadık. Yapmayı da düşünmüyoruz. Kendisi 1.5 ay önce partisinden istifa etmişti. İstifasının sebebi de Akdeniz'deki hizmetleri gördüğünden dolayı Akdeniz'deki hemşerihlerime daha iyi hizmet edeceğini düşündüğünden dolayı şu an Ak Parti saflarında siyaset yapmayı uygun görmüştür. Ben  kendisine bundan sonraki siyasi yaşamında yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. " dedi.inovatifhaber.com

 

Akdeniz'de hep beraber güzel işler yapmaya devam edeceklerini belirten Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da  burada yaptığı konuşmada, " Süleyman kardeşimiz 1.5 ay önce partisinden istifa etti.Daha sonra bağımsız kaldı. Ardından bizim Akdeniz'de yaptığımız hizmetler, meclis üyeleri ve halka olan ilişkilerimiz gibi bir çok örneklere ilgili çalışmalarımız doğrultusunda, kendisi bağımsız üye iken, " Başkanım ben sizle yürümek istiyorum. Verdiğim sözleri sizlerle birlikte tutmak ve Akdeniz''e hizmet etmek istiyorum. " dedi ve ben de bunları il başkanımıza ve parti büyüklerimize aktardıktan ve gerekli onayları da aldıktan sonra Süleyman Kahraman kardeşimizi önceki gün itibariyle hem partiye üye yaptırdık hem de belediyeye gelip dilekçesini verdi. Şu andan itibaren de kendisi Ak Parti grubuna katılmış oldu. Beraberce güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Genç ve vizyonu olan bir kardeşimiz.  Onun enerjisi bize gelecek ve bizde de bir sinerjiye dönüşecek ve Akdeniz'de hep beraber güzel işler yapmaya devam edeceğiz.inovatifhaber.com

 

Ak Partiye geçen Akdeniz Meclis üyesi Süleyman Kahraman konuşmasında " İnşallah hep beraber Mustafa Gültak başkanımızın liderliğinde güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Gerçekten hizmetten yana karar verdiğimi düşünüyorum. İl başkanıma, yönetimime ve Mustafa Gültak başkanıma gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. "dedi

 

Konuşmaların ardından Ak Parti'ye geçen Süleyman Kahraman'a parti rozetini Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak taktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.