Baro Başkanı Yeşilboğaz’dan, Rektör Çamsarı’ya Ziyaret

28.01.2019 - 09:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Baro Başkanı Yeşilboğaz’dan, Rektör Çamsarı’ya Ziyaret

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Genel Sekreter Av. Adnan Günbay ve yönetim kurulu üyesi Av. Mahçe İnanoğlu Deprem ve Av. Bilgehan Yaşa ile birlikte, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Üniversitelerin kentleşme üzerinde önemli bir rolü olduğunu belirten Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Üniversitenin temel misyonu, eğitim ve araştırma olmakla birlikte, bir kentin gelişmesine çok değerli katkılar sunabilmektir. Mersin Üniversitesi’nin kentin gelişimi ve çevre sağlığı konusunda yürütmüş olduğu çok başarılı çalışmalarını kutluyorum. Mersin Barosu ile Mersin Üniversitesi arasında sosyal ve eğitim işbirliğinin devam etmesinden mutluluk duyacağız” diyerek, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı tebrik etti. ÇAMSARI: “İŞBİRLİĞİNE DEVAM ETMEYE HAZIRIZ” Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Üniversitesi'nin başta yerel yönetimler olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olduğunu söyleyerek, "Mersin'in geleceğine yön verecek her projede yer almaya çalışıyoruz. Baromuzla da eğitim ve hukuksal anlamda bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına devam etmeye hazırız” diyerek, Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’a ve yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar diledi.  
Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Genel Sekreter Av. Adnan Günbay ve yönetim kurulu üyesi Av. Mahçe İnanoğlu Deprem ve Av. Bilgehan Yaşa ile birlikte, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Üniversitelerin kentleşme üzerinde önemli bir rolü olduğunu belirten Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, “Üniversitenin temel misyonu, eğitim ve araştırma olmakla birlikte, bir kentin gelişmesine çok değerli katkılar sunabilmektir. Mersin Üniversitesi’nin kentin gelişimi ve çevre sağlığı konusunda yürütmüş olduğu çok başarılı çalışmalarını kutluyorum. Mersin Barosu ile Mersin Üniversitesi arasında sosyal ve eğitim işbirliğinin devam etmesinden mutluluk duyacağız” diyerek, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’yı tebrik etti.

ÇAMSARI: “İŞBİRLİĞİNE DEVAM ETMEYE HAZIRIZ”

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Üniversitesi'nin başta yerel yönetimler olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olduğunu söyleyerek, "Mersin'in geleceğine yön verecek her projede yer almaya çalışıyoruz. Baromuzla da eğitim ve hukuksal anlamda bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına devam etmeye hazırız” diyerek, Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz’a ve yönetim kuruluna yeni görevinde başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.