Başarılı radyocu Dilek Akpınar mikrofonlara geri döndü

04.03.2021 - 15:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başarılı radyocu Dilek Akpınar mikrofonlara geri döndü

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı başarılı radyo programlarıyla hafızalarda yer edinen gazeteci ve radyocu Dilek Akpınar mikrofonlara geri döndü.

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı başarılı radyo programlarıyla hafızalarda yer edinen gazeteci ve radyocu   Dilek Akpınar mikrofonlara geri döndü. Akpınar, bundan böyle her cuma saat 13.00'de 98.5 Kent Radyo'daki programında ekonomi,siyaset,kültür sanat,sağlık, eğitim, Mersin ve Türkiye gündemine ilişkin değerli isimler yer alacak.. “Daha yaşanabilir Mersin için söyleyecek çok sözümüz var” sloganıyla hazırlanan programın ilk konuğu Mesiad Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin olacak.
Geçtiğimiz yıllarda yaptığı başarılı radyo programlarıyla hafızalarda yer edinen gazeteci ve radyocu Dilek Akpınar mikrofonlara geri döndü.

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı başarılı radyo programlarıyla hafızalarda yer edinen gazeteci ve radyocu   Dilek Akpınar mikrofonlara geri döndü.

Akpınar, bundan böyle her cuma saat 13.00'de 98.5 Kent Radyo'daki programında ekonomi,siyaset,kültür sanat,sağlık, eğitim, Mersin ve Türkiye gündemine ilişkin değerli isimler yer alacak.. “Daha yaşanabilir Mersin için söyleyecek çok sözümüz var” sloganıyla hazırlanan programın ilk konuğu Mesiad Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.