Başbakan Tatar Toros Üniversitesi’ni Kabul Etti

11.12.2019 - 18:45, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başbakan Tatar Toros Üniversitesi’ni Kabul Etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (K.K.T.C. ) Başbakanı Ersin Tatar Toros Üniversitesi’ni kabul etti.

Bir dizi ziyaret için Kuzey Kıbrıs’ı ziyaret eden Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Y. Sertaç Özveren ve Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Özer’den oluşan Toros Üniversitesi Heyeti,  K.K.T.C. Başbakanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti. Aralık ayı içerisinde Başbakan Tatar’ı Toros Üniversitesi’ne davet eden heyet, Başbakan’dan olumlu cevap aldı. Mütevelli Heyet Başkanı Y. Sertaç Özveren ve Prof. Dr. Ahmet Özer,  Kuzey Kıbrıs’ta, Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, YÖDAK Başkan Yardımcısı Hüseyin Gökçeoğlu ve Başbakan Danışmanı Ahmet Savaşan’ı ziyaret etti. Başbakan Ersin Tatar’ın Toros Üniversitesi’nde düzenlenmesi planlanan konferansı ile ilgili ilerleyen günlerde detaylı açıklama yapılacaktır.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (K.K.T.C. ) Başbakanı Ersin Tatar Toros Üniversitesi’ni kabul etti.

Bir dizi ziyaret için Kuzey Kıbrıs’ı ziyaret eden Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Y. Sertaç Özveren ve Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Özer’den oluşan Toros Üniversitesi Heyeti,  K.K.T.C. Başbakanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti.

Aralık ayı içerisinde Başbakan Tatar’ı Toros Üniversitesi’ne davet eden heyet, Başbakan’dan olumlu cevap aldı. Mütevelli Heyet Başkanı Y. Sertaç Özveren ve Prof. Dr. Ahmet Özer,  Kuzey Kıbrıs’ta, Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, YÖDAK Başkan Yardımcısı Hüseyin Gökçeoğlu ve Başbakan Danışmanı Ahmet Savaşan’ı ziyaret etti.

Başbakan Ersin Tatar’ın Toros Üniversitesi’nde düzenlenmesi planlanan konferansı ile ilgili ilerleyen günlerde detaylı açıklama yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.