Başkan Bozdoğan , 11 Mahallede “Halk Günü” Düzenledi

05.10.2019 - 15:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan , 11 Mahallede “Halk Günü” Düzenledi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan , kent merkezinde bulunan 11 mahalleyi gezerek, “Halk Günü” düzenledi.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan , halk buluşmalarında bir değişiklik yaparak, kent merkezinde bulunan mahalleri tek tek ziyaret ediyor. Başkan Bozdoğan , Altaylılar, Akşemsettin , Yeni Mahalle, Kırklarsırtı, Ergenekon, Şehitler Tepesi, Kavaklı , Şehitishak , Gaziler, Anıt, ve Öğretmenler Mahallerinde vatandaşlarla buluştu. Halkın sorun, istek ve önerilerini dinleyen Başkan Bozdoğan , mahalle sakinlerinin sorunlarını bir bir not aldı.   Gittiği her mahallede büyük bir sevgi ile karşılanan Başkan Bozdoğan , mahallelerin sorunları yerinden inceledi. Bozdoğan , “  Halkımızın şikâyetlerini aracısız bir şekilde  alarak, ilgili birimlerle değerlendirip, imkânlar çerçevesinde en iyi çözüm yolunu bulacağız. Belediye ile halk arasında mesafenin olmadığı bu samimi toplantıları çok faydalı buluyorum. Vatandaşlarla birebir ilgilenerek, sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturma amacındayız “ dedi.   Yapılmış ve yapılacak olan hizmet ve projeler hakkında da vatandaşlara bilgi aktaran Başkan Bozdoğan , “ İnsan odaklı ve ortak akılla yönetilen bir belediyecilik anlayışı içerisinde vatandaşlarımızla her zaman buluşmaya devam edeceğiz. Sorunlara çözüm üreten bir belediye inşa ettik. Halkımızın da görüşlerini alarak, ötekileştirmeden herkese eşit hizmet sunma gayesindeyiz.  Bunu yaparken de adaletten asla şaşmayacağız” ifadelerini kullandı.  
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan , kent merkezinde bulunan 11 mahalleyi gezerek, “Halk Günü” düzenledi.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan , halk buluşmalarında bir değişiklik yaparak, kent merkezinde bulunan mahalleri tek tek ziyaret ediyor. Başkan Bozdoğan , Altaylılar, Akşemsettin , Yeni Mahalle, Kırklarsırtı, Ergenekon, Şehitler Tepesi, Kavaklı , Şehitishak , Gaziler, Anıt, ve Öğretmenler Mahallerinde vatandaşlarla buluştu. Halkın sorun, istek ve önerilerini dinleyen Başkan Bozdoğan , mahalle sakinlerinin sorunlarını bir bir not aldı.

 

Gittiği her mahallede büyük bir sevgi ile karşılanan Başkan Bozdoğan , mahallelerin sorunları yerinden inceledi. Bozdoğan , “  Halkımızın şikâyetlerini aracısız bir şekilde  alarak, ilgili birimlerle değerlendirip, imkânlar çerçevesinde en iyi çözüm yolunu bulacağız. Belediye ile halk arasında mesafenin olmadığı bu samimi toplantıları çok faydalı buluyorum. Vatandaşlarla birebir ilgilenerek, sorunları, istekleri ve önerileri ilk ağızdan dinleyerek çözüme kavuşturma amacındayız “ dedi.

 

Yapılmış ve yapılacak olan hizmet ve projeler hakkında da vatandaşlara bilgi aktaran Başkan Bozdoğan , “ İnsan odaklı ve ortak akılla yönetilen bir belediyecilik anlayışı içerisinde vatandaşlarımızla her zaman buluşmaya devam edeceğiz. Sorunlara çözüm üreten bir belediye inşa ettik. Halkımızın da görüşlerini alarak, ötekileştirmeden herkese eşit hizmet sunma gayesindeyiz.  Bunu yaparken de adaletten asla şaşmayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.