Başkan Bozdoğan’dan Engellilere Müjde

18.09.2019 - 22:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan’dan Engellilere Müjde

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, engelli bireylerin sosyal yaşamını kolaylaştıracak bir müjde verdi. Bozdoğan; “ Engelli dostlarımız için daha önce meydanlarda söz verdiğimiz “Engelsiz Köy” projemizle ilgili çalışmalara başladık.” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi tarafından Tarsus Kültür Park içinde düzenlenen Aşure lokması programına Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Çamlıyayla-Tarsus Koordinasyon Başkanı Ali Boltaç, bazı dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çoksa sayıda vatandaş katıldı. Burada engelli vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Tarsus Şelalesi civarlarında “Engelsiz Köy” projemizle ilgili çalışmalara başladık. Belki de Türkiye'deki olabilecek en iyi köylerden biri olacak.  Hepinizin de eminim mutlu olabileceği bir yer olacak. Belediye olarak kentteki engelli dostlarımız için, engelleri ortadan kaldırmak için elimizden geleni göstereceğiz.” dedi.   Bu tür etkinliklerde engelli vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Bozdoğan; “Tarsus’un iyi bir yere gelmesi amacındayız. Türkiye’nin birçok şehrine baktığımızda geçmişleri 3 veya 4 bin yıllara dayanıyor. Ancak şehrimizin geçmişi 10 bin yıllara dayanıyor. Ve Tarsus’ta birçok medeniyetin izlerini taşıyan eser ve yapılarına rastlıyorsunuz. Aslında baktığımızda kentimiz adeta bir açık hava müzesidir. Bizim bu değerlere sahip çıkmamız lazım. Bu değerlere sahip çıkarken de aynı zamanda tarihimizin tanıtımını tüm dünyaya yapmak gerekir.” şeklinde konuştu.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, engelli bireylerin sosyal yaşamını kolaylaştıracak bir müjde verdi. Bozdoğan; “ Engelli dostlarımız için daha önce meydanlarda söz verdiğimiz “Engelsiz Köy” projemizle ilgili çalışmalara başladık.” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi tarafından Tarsus Kültür Park içinde düzenlenen Aşure lokması programına Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Çamlıyayla-Tarsus Koordinasyon Başkanı Ali Boltaç, bazı dernek başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çoksa sayıda vatandaş katıldı. Burada engelli vatandaşlara seslenen Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Tarsus Şelalesi civarlarında “Engelsiz Köy” projemizle ilgili çalışmalara başladık. Belki de Türkiye'deki olabilecek en iyi köylerden biri olacak.  Hepinizin de eminim mutlu olabileceği bir yer olacak. Belediye olarak kentteki engelli dostlarımız için, engelleri ortadan kaldırmak için elimizden geleni göstereceğiz.” dedi.

 

Bu tür etkinliklerde engelli vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Bozdoğan; “Tarsus’un iyi bir yere gelmesi amacındayız. Türkiye’nin birçok şehrine baktığımızda geçmişleri 3 veya 4 bin yıllara dayanıyor. Ancak şehrimizin geçmişi 10 bin yıllara dayanıyor. Ve Tarsus’ta birçok medeniyetin izlerini taşıyan eser ve yapılarına rastlıyorsunuz. Aslında baktığımızda kentimiz adeta bir açık hava müzesidir. Bizim bu değerlere sahip çıkmamız lazım. Bu değerlere sahip çıkarken de aynı zamanda tarihimizin tanıtımını tüm dünyaya yapmak gerekir.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.