Başkan Bozdoğan'dan yurttaşlara çağrı!

01.12.2020 - 12:35, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan'dan yurttaşlara çağrı!

Başkan Bozdoğan, 'İnsanlarla temastan mümkün oldukça kaçınalım. Sağlıklı beslenelim ve elbirliği ile bu salgını atlatalım' dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, salgın sürecinde belediye ekiplerinin 7/24 esasına göre yurttaşların hizmetinde olduğunu belirtti ve yurttaşlara mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın çağrısında bulundu. Bozdoğan, “İnsanlarla temastan mümkün oldukça kaçınalım. Sağlıklı beslenelim ve elbirliği ile bu salgını atlatalım” dedi.   Covid-19 salgın hastalığının yayılmasını önlemek amacıyla tedbirleri elden bırakmayan Tarsus Belediyesi ekipleri ilçedeki esnafın işyerlerini dezenfekte etti. Tarsus Belediyesi, koronavirüs salgının yayılmasını önlemek amacıyla yaptığı çalışmaları sürdürüyor. Ekipler bir yandan uygulama noktalarında sürücülere maske ve hijyen kiti dağıtırken bir yandan da hareketliliğin yoğun olduğu pasajları, çarşıları, kamu kurum ve kuruluşlarını, apartmanları ve küçük esnafa ait işyerlerini dezenfekte ediyor. Dezenfekte çalışmaları, Covid-19 testi pozitif çıkan vatandaşların karantinada tutuldukları evlerinde de yapılıyor. Böylece hem diğer aile bireylerinin hem de apartman sakinlerine hastalığın bulaşma riskinin düşürülmesi sağlanıyor.   “ARTAN VAKALAR DURUMUN CİDDİYETİNİ GÖSTERİYOR”   Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, koronavirüs vakasının ortaya çıktığı ilk tarihten bu yana halk sağlığını koruma amaçlı tedbirleri elden bırakmadıklarını söyledi. Bozdoğan, ”Covid-19 alacağımız tedbirlerden güçlü değildir. Pandemi sürecinde halkımızdan isteğimiz maske kullanımına, sosyal mesafe kurallarına uymaları ve hijyene önem vermeleridir. Artan vakalar durumun ciddiyetini gözler önüne seriyor. Bu nedenle tedbirlere daha sıkı şekilde sarılarak yapılan uyarıları mutlaka dikkate almalıyız” dedi.   BAŞKAN BOZDOĞAN: GÜNÜN HER SAATİ YURTTAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ   Tarsus Belediyesi olarak mesai kavramını bir kenara bıraktıklarını, 7 gün 24 saat esasıyla çalışma yürüttüklerini ifade eden Dr. Haluk Bozdoğan, “Günün her saatinde yurttaşlarımızın hizmetindeyiz. Belediye imkanları doğrultusunda biraz da şartları zorlayarak halkımıza destek olmaya gayret gösteriyoruz. Yeter ki bir canımız daha bu salgından ötürü yitirmeyelim. Artık üzüntülerin ve sıkıntıların geri de kalmasını istiyoruz. Normal hayata dönebilmek için salgın döneminde kurallara uyup, bıkmadan usanmadan mücadele etmek birinci vazifemiz. Moralimizi yüksek tutup bu salgınla elbirliği ile mücadele etmek için halkımıza çağrı yapıyorum. Lütfen mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım. İnsanlarla temastan mümkün oldukça kaçınalım. Sağlıklı beslenelim ve elbirliği ile bu salgını atlatalım” ifadelerini kullandı.  
Başkan Bozdoğan, 'İnsanlarla temastan mümkün oldukça kaçınalım. Sağlıklı beslenelim ve elbirliği ile bu salgını atlatalım' dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, salgın sürecinde belediye ekiplerinin 7/24 esasına göre yurttaşların hizmetinde olduğunu belirtti ve yurttaşlara mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın çağrısında bulundu. Bozdoğan, “İnsanlarla temastan mümkün oldukça kaçınalım. Sağlıklı beslenelim ve elbirliği ile bu salgını atlatalım” dedi.

 

Covid-19 salgın hastalığının yayılmasını önlemek amacıyla tedbirleri elden bırakmayan Tarsus Belediyesi ekipleri ilçedeki esnafın işyerlerini dezenfekte etti.

Tarsus Belediyesi, koronavirüs salgının yayılmasını önlemek amacıyla yaptığı çalışmaları sürdürüyor. Ekipler bir yandan uygulama noktalarında sürücülere maske ve hijyen kiti dağıtırken bir yandan da hareketliliğin yoğun olduğu pasajları, çarşıları, kamu kurum ve kuruluşlarını, apartmanları ve küçük esnafa ait işyerlerini dezenfekte ediyor.

Dezenfekte çalışmaları, Covid-19 testi pozitif çıkan vatandaşların karantinada tutuldukları evlerinde de yapılıyor. Böylece hem diğer aile bireylerinin hem de apartman sakinlerine hastalığın bulaşma riskinin düşürülmesi sağlanıyor.

 

“ARTAN VAKALAR DURUMUN CİDDİYETİNİ GÖSTERİYOR”

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, koronavirüs vakasının ortaya çıktığı ilk tarihten bu yana halk sağlığını koruma amaçlı tedbirleri elden bırakmadıklarını söyledi.

Bozdoğan, ”Covid-19 alacağımız tedbirlerden güçlü değildir. Pandemi sürecinde halkımızdan isteğimiz maske kullanımına, sosyal mesafe kurallarına uymaları ve hijyene önem vermeleridir. Artan vakalar durumun ciddiyetini gözler önüne seriyor. Bu nedenle tedbirlere daha sıkı şekilde sarılarak yapılan uyarıları mutlaka dikkate almalıyız” dedi.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN: GÜNÜN HER SAATİ YURTTAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

 

Tarsus Belediyesi olarak mesai kavramını bir kenara bıraktıklarını, 7 gün 24 saat esasıyla çalışma yürüttüklerini ifade eden Dr. Haluk Bozdoğan, “Günün her saatinde yurttaşlarımızın hizmetindeyiz. Belediye imkanları doğrultusunda biraz da şartları zorlayarak halkımıza destek olmaya gayret gösteriyoruz. Yeter ki bir canımız daha bu salgından ötürü yitirmeyelim. Artık üzüntülerin ve sıkıntıların geri de kalmasını istiyoruz. Normal hayata dönebilmek için salgın döneminde kurallara uyup, bıkmadan usanmadan mücadele etmek birinci vazifemiz. Moralimizi yüksek tutup bu salgınla elbirliği ile mücadele etmek için halkımıza çağrı yapıyorum. Lütfen mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayalım. İnsanlarla temastan mümkün oldukça kaçınalım. Sağlıklı beslenelim ve elbirliği ile bu salgını atlatalım” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.