Başkan Bozdoğan, Dereceye Giren Milli Atleti Tebrik Etti

20.11.2019 - 16:13, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan, Dereceye Giren Milli Atleti Tebrik Etti

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Yalova Subaşı ile Adana Cumhuriyet Koşularında dereceye giren Milli Atlet Nursel Karataş'ı tebrik etti.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, maraton yarışlarında sürekli dereceye giren genç sporcu Milli Atlet Nursel Karataş' ı makamında ağırladı. Milli Sporcuyu tebrik eden Başkan Bozdoğan; ''Gerek yurt dışında gerekse yurdun çeşitli şehirlerinde yapılan uzun mesafeli koşularda Tarsus’umuzu başarıyla temsil eden sporcumuz bizleri gururlandırıyor. Nursel’in koştuğu hemen hemen her yarışta kürsüde yer bulması bizi mutlu ediyor. Bundan önce katıldığı koşularda kazandığı birinci, ikinci ve üçüncülükler, kendisinin başarılı olmak için ne kadar çok çalıştığını, bu işe ne kadar emek verdiğini, elde ettiği dereceler ile gözler önüne seriyor. Artık derecelerine, kazandığı kupa ve madalyalara hepimizi alıştırdı. Başarı çıtası sürekli yükselen maratoncumuzun yeni yetişen maratonculara örnek teşkil edeceğini düşünüyorum. Milli Atletimizi bir kez daha tebrik eder başarılarının devamını dilerim.'' ifadelerini kullandı.   Başarısını Başkan Bozdoğan ile paylaşan Nursel Karataş ise; ''Belediye başkanımızın gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan önce koştuğum koşularda Tarsus’umuzu Mersin’imizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bundan sonrada aynı hedefler doğrultusunda diğer atletleri geride bırakacak şekilde koşmak için mücadele edip, elimden gelenin en iyisini yapmak için uğraş vereceğim.'' dedi. Nursel Karataş katıldığı son yarışlarda; 10 bin metre Yalova Subaşı Koşuşunda 3'ncü, Adana Cumhuriyet Koşusunda ise 2'nci olmuştu.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Yalova Subaşı ile Adana Cumhuriyet Koşularında dereceye giren Milli Atlet Nursel Karataş'ı tebrik etti.

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, maraton yarışlarında sürekli dereceye giren genç sporcu Milli Atlet Nursel Karataş' ı makamında ağırladı. Milli Sporcuyu tebrik eden Başkan Bozdoğan; ''Gerek yurt dışında gerekse yurdun çeşitli şehirlerinde yapılan uzun mesafeli koşularda Tarsus’umuzu başarıyla temsil eden sporcumuz bizleri gururlandırıyor. Nursel’in koştuğu hemen hemen her yarışta kürsüde yer bulması bizi mutlu ediyor. Bundan önce katıldığı koşularda kazandığı birinci, ikinci ve üçüncülükler, kendisinin başarılı olmak için ne kadar çok çalıştığını, bu işe ne kadar emek verdiğini, elde ettiği dereceler ile gözler önüne seriyor. Artık derecelerine, kazandığı kupa ve madalyalara hepimizi alıştırdı. Başarı çıtası sürekli yükselen maratoncumuzun yeni yetişen maratonculara örnek teşkil edeceğini düşünüyorum. Milli Atletimizi bir kez daha tebrik eder başarılarının devamını dilerim.'' ifadelerini kullandı.

 

Başarısını Başkan Bozdoğan ile paylaşan Nursel Karataş ise; ''Belediye başkanımızın gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan önce koştuğum koşularda Tarsus’umuzu Mersin’imizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bundan sonrada aynı hedefler doğrultusunda diğer atletleri geride bırakacak şekilde koşmak için mücadele edip, elimden gelenin en iyisini yapmak için uğraş vereceğim.'' dedi.

Nursel Karataş katıldığı son yarışlarda; 10 bin metre Yalova Subaşı Koşuşunda 3'ncü, Adana Cumhuriyet Koşusunda ise 2'nci olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.