Başkan Bozdoğan Dolu’nun Bölgeye Verdiği Zararı Yerinde İnceledi.

14.01.2021 - 21:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan Dolu’nun Bölgeye Verdiği Zararı Yerinde İnceledi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, şiddetli yağış ve dolu afetinden zarar gören bölgede incelemelerde bulundu.

Hasar tespit çalışması başlattıklarını bildiren Başkan Bozdoğan, '' Tarsus Belediyemizin tüm imkânlarını dolu yağışından etkilenen vatandaşlarımıza seferber ettik '' dedi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Sağanak yağış ve doludan etkilenen Tepetaşpınarı, Dorak, Pirömerli, Belen ve Kaklıktaşı Mahallerine giderek ceviz büyüklüğünde yağan dolunun verdiği zararı yerinde inceledi. Şiddetli dolu yağışının nergis üretimi yapılan alanlara kırsal mahallerde bulunan, evlere, araçlara ve evlerin çatısında bulunan güneş enerji panellerinin de camlarını kırarak verdiği zararı yerinde gördü. Başkan Bozdoğan, başkan yardımcıları ile birlikte mahalle muhtarları, vatandaşlar ve köy üreticileri ile görüş alışverişinde bulundu. Ceviz büyüklüğünde şiddetli bir şekilde yağan ve aradan geçen zamana rağmen erimeyen  dolunun verdiği  hasar ve zararın tespit edilmesi için belediyenin ziraat mühendislerinin kapsamlı bir şekilde tespit çalışması yürüteceklerini belirterek vatandaşların sorunlarını dinledi. Aşırı yağış ve doludan dolayı zarar gören üreticiler için tüm imkânlarını seferber edeceklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ;”Öncelikle üreticilere geçmiş olsun dileklerimi iletirken onları bu kötü günde yalnız bırakamazdık onun için olayın yaşandığı gecenin sabahında ilk iş olarak belediye ekiplerimizle üreticilerin yanlarına geldik ve zararı yerinde inceledik. Biz belediye olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız onlar için her türlü desteği vermeye hazırız onun için üzerimize düşen ne varsa yapmak için çalışmalara bugünden başladık. Ekmeğini emeğinden alan emekçi üreticilerimizin başına bu tür doğal afetlerin bir daha gelmemesini temenni ederim” dedi. Şiddetli yağış ve doludan zarar gören vatandaşlar kendilerini böyle bir günde yalnız bırakmadıkları ve destek verdikleri için Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini sundular.  
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, şiddetli yağış ve dolu afetinden zarar gören bölgede incelemelerde bulundu.

Hasar tespit çalışması başlattıklarını bildiren Başkan Bozdoğan, '' Tarsus Belediyemizin tüm imkânlarını dolu yağışından etkilenen vatandaşlarımıza seferber ettik '' dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Sağanak yağış ve doludan etkilenen Tepetaşpınarı, Dorak, Pirömerli, Belen ve Kaklıktaşı Mahallerine giderek ceviz büyüklüğünde yağan dolunun verdiği zararı yerinde inceledi. Şiddetli dolu yağışının nergis üretimi yapılan alanlara kırsal mahallerde bulunan, evlere, araçlara ve evlerin çatısında bulunan güneş enerji panellerinin de camlarını kırarak verdiği zararı yerinde gördü.

Başkan Bozdoğan, başkan yardımcıları ile birlikte mahalle muhtarları, vatandaşlar ve köy üreticileri ile görüş alışverişinde bulundu. Ceviz büyüklüğünde şiddetli bir şekilde yağan ve aradan geçen zamana rağmen erimeyen  dolunun verdiği  hasar ve zararın tespit edilmesi için belediyenin ziraat mühendislerinin kapsamlı bir şekilde tespit çalışması yürüteceklerini belirterek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Aşırı yağış ve doludan dolayı zarar gören üreticiler için tüm imkânlarını seferber edeceklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ;”Öncelikle üreticilere geçmiş olsun dileklerimi iletirken onları bu kötü günde yalnız bırakamazdık onun için olayın yaşandığı gecenin sabahında ilk iş olarak belediye ekiplerimizle üreticilerin yanlarına geldik ve zararı yerinde inceledik. Biz belediye olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız onlar için her türlü desteği vermeye hazırız onun için üzerimize düşen ne varsa yapmak için çalışmalara bugünden başladık. Ekmeğini emeğinden alan emekçi üreticilerimizin başına bu tür doğal afetlerin bir daha gelmemesini temenni ederim” dedi.

Şiddetli yağış ve doludan zarar gören vatandaşlar kendilerini böyle bir günde yalnız bırakmadıkları ve destek verdikleri için Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini sundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.