Başkan Bozdoğan Engellileri Yalnız Bırakmadı

03.12.2020 - 19:05, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan Engellileri Yalnız Bırakmadı

Başkan Bozdoğan, 'Engelsiz Köy' projemiz 2022 yılı Mayıs ayında yani Engelliler Haftasında açılışa hazır olacak'dedi

Tarsus Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Kültür Park’ta düzenlenen etkinliğe engelli dernek temsilcileri, engelli bireyler ve aileleri katılım sağladı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın da katıldığı etkinlikte engelli bireylerin ihtiyaç ve talepleri değerlendirildi. Birisi için mümkün olanın herkes için mümkün olması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. Sadece bugün değil her gün engelli kardeşlerimizin yanındayız. Onlar için projeler üretmeye ve onların mutluluğunu sağlayacak girişimlerde bulunmaya her daim devam edeceğiz. Bu doğrultuda geliştirdiğimiz ve içerik bakımından Türkiye’de bir ilk olacak olan 'Engelsiz Köy' projemizi işleme koymak üzereyiz. Çok yakında temelini atacağımız, 20 dönümlük arazi üzerine kuracağımız 'Engelsiz Köy' projemiz 2022 yılı Mayıs ayında yani Engelliler Haftasında açılışa hazır olacak” dedi. Engelli bireylerin Anıtkabir ziyareti sırasında çektikleri fotoğrafların sergilendiği sergiyi de gezen Başkan Bozdoğan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü anısına fidan dikme etkinliğine de katıldı.
Başkan Bozdoğan, 'Engelsiz Köy' projemiz 2022 yılı Mayıs ayında yani Engelliler Haftasında açılışa hazır olacak'dedi

Tarsus Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Kültür Park’ta düzenlenen etkinliğe engelli dernek temsilcileri, engelli bireyler ve aileleri katılım sağladı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın da katıldığı etkinlikte engelli bireylerin ihtiyaç ve talepleri değerlendirildi.

Birisi için mümkün olanın herkes için mümkün olması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. Sadece bugün değil her gün engelli kardeşlerimizin yanındayız. Onlar için projeler üretmeye ve onların mutluluğunu sağlayacak girişimlerde bulunmaya her daim devam edeceğiz. Bu doğrultuda geliştirdiğimiz ve içerik bakımından Türkiye’de bir ilk olacak olan 'Engelsiz Köy' projemizi işleme koymak üzereyiz. Çok yakında temelini atacağımız, 20 dönümlük arazi üzerine kuracağımız 'Engelsiz Köy' projemiz 2022 yılı Mayıs ayında yani Engelliler Haftasında açılışa hazır olacak” dedi.

Engelli bireylerin Anıtkabir ziyareti sırasında çektikleri fotoğrafların sergilendiği sergiyi de gezen Başkan Bozdoğan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü anısına fidan dikme etkinliğine de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.