Başkan Bozdoğan, 'Herkes Tarsus’un İl Olması İçin Elini Taşın Altına Koyması Gerekir'

08.08.2019 - 20:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan, 'Herkes Tarsus’un İl Olması İçin Elini Taşın Altına Koyması Gerekir'

Haluk Bozdoğan, “Yola çıkarken Tarsus’un il olması için çok önemli bir çalışma sergilememiz gerekiyor. Bağlı bulunduğumuz Mersin’den tarih olarak da çok eskiyiz. Deyim yerindeyse cazibe bölgesi olarak da çok iyi konumdayız. Bu kentin il olması için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.” dedi

Tarsus Belediyesi Ağustos Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı bir ilke imza atarak gerçekleştirildi. Meclis konuşmaları işaret dili ile tercüme edilirken, toplantı öncesi katılımcılara da keman eşliğinde canlı müzik dinletisi yapıldı. Bunun yanı sıra meclis binasında Tarsus Ressamlar Derneği tarafından resim sergisi açıldı.    Meclis, Cumhuriyet döneminin ilk Hava Harp Şehidi Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ile tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup,  istiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı.  Komisyon ile Müdürlüklerden gelen 4 maddenin görüşüldüğü mecliste, Neziha Atay adına kayıtlı Sağlık Eğitim Kültür Turizm ve İnş. San. ve Tic. A.Ş.’nin hisselerini Tarsus Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredilmesi ilgili teklifin görüşülmesine oy birliğiyle karar verildi. Diğer gündem maddelerinin de görüşülmesinin ardından dilek ve temenni bölümüne geçildi.   “Herkes Tarsus’un İl Olması İçin Elini Taşın Altına Koyması Gerekir” Önümüzdeki haftalarda Mersin’de çok önemli bir çalıştay düzenleyeceklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Yola çıkarken Tarsus’un il olması için çok önemli bir çalışma sergilememiz gerekiyor. Bağlı bulunduğumuz Mersin’den tarih olarak da çok eskiyiz. Deyim yerindeyse cazibe bölgesi olarak da çok iyi konumdayız. Bu kentin il olması için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.   “Tüccar Gazetecilerle İşim Olmaz” Başkan Bozdoğan, konuşmasını devamında son zamanlarda kendisi eleştiren birkaç gazeteciye de değindi. Kentteki gerçek gazetecileri önemsediklerini dile getiren Bozdoğan,  sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Hiçbir zaman kalemini satanla benim işim olmaz. Kalemini satmak bir yana rant için onurunu ve şerefini satanla da benim işim olmaz. Özellikle basından tabi ki hepsi değil,  aralarından çıkan iki üç tane tüccar için söylüyorum. Ben ihale kanununa tam uyuyorum. Her ihale de 3 ya da 4 arkadaş bulunuyor ve hepsi de kamera kaydına alınıyor.”
Haluk Bozdoğan, “Yola çıkarken Tarsus’un il olması için çok önemli bir çalışma sergilememiz gerekiyor. Bağlı bulunduğumuz Mersin’den tarih olarak da çok eskiyiz. Deyim yerindeyse cazibe bölgesi olarak da çok iyi konumdayız. Bu kentin il olması için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.” dedi

Tarsus Belediyesi Ağustos Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı bir ilke imza atarak gerçekleştirildi. Meclis konuşmaları işaret dili ile tercüme edilirken, toplantı öncesi katılımcılara da keman eşliğinde canlı müzik dinletisi yapıldı. Bunun yanı sıra meclis binasında Tarsus Ressamlar Derneği tarafından resim sergisi açıldı. 

 

Meclis, Cumhuriyet döneminin ilk Hava Harp Şehidi Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel ile tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup,  istiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı.  Komisyon ile Müdürlüklerden gelen 4 maddenin görüşüldüğü mecliste, Neziha Atay adına kayıtlı Sağlık Eğitim Kültür Turizm ve İnş. San. ve Tic. A.Ş.’nin hisselerini Tarsus Belediyesi’ne bedelsiz olarak devredilmesi ilgili teklifin görüşülmesine oy birliğiyle karar verildi. Diğer gündem maddelerinin de görüşülmesinin ardından dilek ve temenni bölümüne geçildi.

 

“Herkes Tarsus’un İl Olması İçin Elini Taşın Altına Koyması Gerekir”

Önümüzdeki haftalarda Mersin’de çok önemli bir çalıştay düzenleyeceklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Yola çıkarken Tarsus’un il olması için çok önemli bir çalışma sergilememiz gerekiyor. Bağlı bulunduğumuz Mersin’den tarih olarak da çok eskiyiz. Deyim yerindeyse cazibe bölgesi olarak da çok iyi konumdayız. Bu kentin il olması için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

 

“Tüccar Gazetecilerle İşim Olmaz”

Başkan Bozdoğan, konuşmasını devamında son zamanlarda kendisi eleştiren birkaç gazeteciye de değindi. Kentteki gerçek gazetecileri önemsediklerini dile getiren Bozdoğan,  sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Hiçbir zaman kalemini satanla benim işim olmaz. Kalemini satmak bir yana rant için onurunu ve şerefini satanla da benim işim olmaz. Özellikle basından tabi ki hepsi değil,  aralarından çıkan iki üç tane tüccar için söylüyorum. Ben ihale kanununa tam uyuyorum. Her ihale de 3 ya da 4 arkadaş bulunuyor ve hepsi de kamera kaydına alınıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.