Başkan Bozdoğan, Patlama Haberini Alır Almaz Hastaneye Koştu

14.01.2020 - 17:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan, Patlama Haberini Alır Almaz Hastaneye Koştu

Tarsus Devlet Hastanesinin kazan dairesinde bulunan klima ünitesinde meydana gelen patlamada 2’si ağır, 5 teknik çalışanın yaralandığı haberini alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yaptığı toplantıyı yarıda bırakarak olay mahalline koştu.

Sıcağı sıcağına hastane yetkililerinden yaralılar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, patlamayı duyarak acil servise akın eden yaralı yakınlarıyla görüşerek onları teskin etti.   Hastane ziyaretinin ardından meydana gelen patlama sonucu yaralanan çalışanlara acil şifalar dileyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Bir vatandaşımızın tırnağına taş değse bizim canımız acır. Meydana gelen olay hepimizi derinden üzdü. İnşallah yaralanan kardeşlerimiz en kısa sürede eski sağlıklarına kavuşurlar. Meydana gelen patlamanın hastane içerisinde olması sağlık personellerimizin yaralılara en hızlı şekilde müdahalesini mümkün kıldı. Umarım bu erken müdahale bir sonuç verir ve bize daha da üzecek bir acıyı yaşatmaz. Biz mutlu ve neşeli günlerde olduğu gibi acıda, hüzünde ve üzüntüde her zaman vatandaşlarımızla iç içe olacağız, sevinci hep birlikte yaşayıp sevgi bağlarımızı güçlü kılacağız. Acımızı paylaşıp üzüntülerimizi hep birlikte azaltacağız.   Yapılacak incelemelerden sonra hastanemizin kazan dairesinde bulunan klima ünitesinde meydana gelen patlamanın nedenleri ortaya çıkacak. Bu patlamanın, ihmaller zincirinin birbiri üzerine eklenmesiyle meydana gelmemiş olmasını umuyorum. Meydana gelen bu üzücü olaydan, toplum olarak, çalışanlar olarak ders çıkarmamız gerekiyor. İş güvenliğini ön planda tutmanın ne kadar önemli olduğu gerçeği ile bir kez daha karşı karşıya kaldık. Bu nedenle her türlü iş kolunda faaliyet gösteren çalışanlarımızı iş güvenliği konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum. Çalışma şartlarına uyarak gerekli önlemlerin alınmasıyla birlikte meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçebiliriz” dedi.
Tarsus Devlet Hastanesinin kazan dairesinde bulunan klima ünitesinde meydana gelen patlamada 2’si ağır, 5 teknik çalışanın yaralandığı haberini alan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yaptığı toplantıyı yarıda bırakarak olay mahalline koştu.

Sıcağı sıcağına hastane yetkililerinden yaralılar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, patlamayı duyarak acil servise akın eden yaralı yakınlarıyla görüşerek onları teskin etti.

 

Hastane ziyaretinin ardından meydana gelen patlama sonucu yaralanan çalışanlara acil şifalar dileyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Bir vatandaşımızın tırnağına taş değse bizim canımız acır. Meydana gelen olay hepimizi derinden üzdü. İnşallah yaralanan kardeşlerimiz en kısa sürede eski sağlıklarına kavuşurlar. Meydana gelen patlamanın hastane içerisinde olması sağlık personellerimizin yaralılara en hızlı şekilde müdahalesini mümkün kıldı. Umarım bu erken müdahale bir sonuç verir ve bize daha da üzecek bir acıyı yaşatmaz. Biz mutlu ve neşeli günlerde olduğu gibi acıda, hüzünde ve üzüntüde her zaman vatandaşlarımızla iç içe olacağız, sevinci hep birlikte yaşayıp sevgi bağlarımızı güçlü kılacağız. Acımızı paylaşıp üzüntülerimizi hep birlikte azaltacağız.

 

Yapılacak incelemelerden sonra hastanemizin kazan dairesinde bulunan klima ünitesinde meydana gelen patlamanın nedenleri ortaya çıkacak. Bu patlamanın, ihmaller zincirinin birbiri üzerine eklenmesiyle meydana gelmemiş olmasını umuyorum. Meydana gelen bu üzücü olaydan, toplum olarak, çalışanlar olarak ders çıkarmamız gerekiyor. İş güvenliğini ön planda tutmanın ne kadar önemli olduğu gerçeği ile bir kez daha karşı karşıya kaldık. Bu nedenle her türlü iş kolunda faaliyet gösteren çalışanlarımızı iş güvenliği konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum. Çalışma şartlarına uyarak gerekli önlemlerin alınmasıyla birlikte meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçebiliriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.