Başkan Bozdoğan, 'Sınıfsız Ve Sınırsız Bir Toplum İstiyorum'

07.10.2019 - 16:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan, 'Sınıfsız Ve Sınırsız Bir Toplum İstiyorum'

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, sınıfsız ve sınırsız bir toplum yaratmak amacında olduklarını belirterek; “Ben sizlerin içinizden geldim ve nasıl yaşadığımı çok iyi biliyorum. Çocukken bir zeytini 7 defa ısıran bir aileden geldim.” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, her hafta olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonu da mesaisini vatandaşlara, derneklerden gelen davetlere ve kentteki kültür etkinliklerine katılarak geçirdi. Cumartesi ve Pazar günü kent merkezinde bulunan 11 mahalleyi gezerek halkın soru ve isteklerini dinleyen Başkan Bozdoğan, akşam saatlerinde de vatandaşlarla birlikte Tarsus’un Sesleri adlı konserleri izledi. Ardından Tarsus folklor Araştırma Derneği ile Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği’nin çalışmalarına da katıldı.   Başkan Bozdoğan; “ Bu kentin insanı, bu şehrin insanı her şeye layık. Her gittiğim yerde de hep söylediğim bir söz var; Mevlana, “ Neyi arıyorsan O’sun sen” der. Ben sizlerin içinizden geldim ve nasıl yaşadığımı çok iyi biliyorum. Çocukken bir zeytini 7 defa ısıran bir aileden geldim. Hiç bir zaman büyümedim. Hep böyle kaldım ve şuna inanıyorum; Bu kentte sevgi, hoşgörü, saygı ve minnettarlık var olduğu sürece herkes mutlu olacaktır. Bu kentin birlik içerisinde, ayrımcılık olmadan, ötekileştirme olmadan kültürde, sosyal yaşantıda, ekonomide ve siyasi çerçeve içerisinde bile bu halkın, bu insanların o siyasetin daha üzeri olacağı bir Tarsus'u düşledim. Hep bunu istedim. Sınıfsız bir toplum olsun, sınırsız bir toplum olsun. Ama tabiatla da barışık bir toplum olsun. Böyle bir kent olsun istedim. Sizlerle daha çok şeyler başaracağız.” dedi.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, sınıfsız ve sınırsız bir toplum yaratmak amacında olduklarını belirterek; “Ben sizlerin içinizden geldim ve nasıl yaşadığımı çok iyi biliyorum. Çocukken bir zeytini 7 defa ısıran bir aileden geldim.” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, her hafta olduğu gibi geçtiğimiz hafta sonu da mesaisini vatandaşlara, derneklerden gelen davetlere ve kentteki kültür etkinliklerine katılarak geçirdi. Cumartesi ve Pazar günü kent merkezinde bulunan 11 mahalleyi gezerek halkın soru ve isteklerini dinleyen Başkan Bozdoğan, akşam saatlerinde de vatandaşlarla birlikte Tarsus’un Sesleri adlı konserleri izledi. Ardından Tarsus folklor Araştırma Derneği ile Tarsus İnleyen Nağmeler Musiki Derneği’nin çalışmalarına da katıldı.

 

Başkan Bozdoğan; “ Bu kentin insanı, bu şehrin insanı her şeye layık. Her gittiğim yerde de hep söylediğim bir söz var; Mevlana, “ Neyi arıyorsan O’sun sen” der. Ben sizlerin içinizden geldim ve nasıl yaşadığımı çok iyi biliyorum. Çocukken bir zeytini 7 defa ısıran bir aileden geldim. Hiç bir zaman büyümedim. Hep böyle kaldım ve şuna inanıyorum; Bu kentte sevgi, hoşgörü, saygı ve minnettarlık var olduğu sürece herkes mutlu olacaktır. Bu kentin birlik içerisinde, ayrımcılık olmadan, ötekileştirme olmadan kültürde, sosyal yaşantıda, ekonomide ve siyasi çerçeve içerisinde bile bu halkın, bu insanların o siyasetin daha üzeri olacağı bir Tarsus'u düşledim. Hep bunu istedim. Sınıfsız bir toplum olsun, sınırsız bir toplum olsun. Ama tabiatla da barışık bir toplum olsun. Böyle bir kent olsun istedim. Sizlerle daha çok şeyler başaracağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.