Başkan Bozdoğan, 'Türkiye’nin En Ucuz Ekmeğini Üretiyoruz'

12.02.2020 - 14:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan, 'Türkiye’nin En Ucuz Ekmeğini Üretiyoruz'

Başkan Bozdoğan, “Vatandaşlara ekonomik yönden destek olmak için, iğneden ipliğe her şeye zam gelmesine rağmen biz Tarsus’ta ekmeği 75.00 kuruştan satıyoruz, satmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, göreve geldikleri günden bu yana Tarsus halkına en iyi hizmeti vermek için gecelerini gündüzlerine kattıklarını söyleyerek, bu hizmetlerin başında da kaliteli ve ucuz ekmeğin geldiğini ifade etti. “Vatandaşlara ekonomik yönden destek olmak için, iğneden ipliğe her şeye zam gelmesine rağmen biz Tarsus’ta ekmeği 75.00 kuruştan satıyoruz, satmaya devam edeceğiz” dedi.   Başkan Bozdoğan, “Tarsus Belediyesi İmar Ticaret Limitet Şirketi’nin ürettiği ekmek kaliteli, hijyenik ve piyasadan 50 kuruş daha ucuzdur. Vatandaşlarımız bu durumdan oldukça memnun. Türkiye’nin en ucuz ekmeğini vatandaşlarla buluşturup, örnek bir kurum olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yılın 365 günü bayramlarda dâhil 24 saat açık olan fırınımızda günlük 30 bin, yıllık 11 milyon civarında ekmek üretilip, satılıyor. Piyasada ekmek 1.25 TL’ye satılırken belediyemiz vatandaşlarımızın bütçelerini düşünerek Türkiye’de piyasanın en düşük fiyatlı ekmeği de 75 Kuruşa üretip satıyor. Bu şekilde yılda 5 milyon 475 bin TL vatandaşın cebinde kalmış oluyor.”   VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ Halkın yoğun ilgi gösterdiği ekmek fırınında, somun, kepek, tam buğday, çavdar ve rol ekmek olmak üzere 5 çeşit ekmek üretildiğini ifade eden Bozdoğan; “Rol ekmek 35 kuruşa diğer ekmek çeşitleri 75 kuruştan satılırken Türkiye’de en ucuz ekmeği satan ve kar eden tek kurum olma özelliğini taşıyoruz” dedi.   ÇÖLYAK HASTALARINA ÜCRETSİZ GLUTENSİZ EKMEK DAĞITIMI DEVAM EDİYOR Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Çölyak hastaları için, İstanbul Halk Ekmekten getirilen glütensiz ekmekleri haftada bir gün kayıtlı 100 civarında Çölyak hastasına ücretsiz olarak verdiklerini dile getirdi.   TARSUS VE TARSUS’LU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ Türkiye’de ki en ucuz ekmeği üreterek, satmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sosyal belediyeciliği her alanda geliştirerek vatandaşa daha çok dokunacaklarını, Tarsus ve Tarsuslunun en iyisini hak ettiğini belirtti. “Bugün Türkiye’de örnek belediyelerinin başında Tarsus Belediyesi yer alıyor. Bununla övünüyoruz. Tarsus halkına en iyi hizmeti sunmak boynumuzun borcudur” dedi. Belediye fırınında üretilen, kaliteli, hijyenik ve uygun fiyatla satılan ekmeğe oldukça rağbet gösteren, vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyorlar.
Başkan Bozdoğan, “Vatandaşlara ekonomik yönden destek olmak için, iğneden ipliğe her şeye zam gelmesine rağmen biz Tarsus’ta ekmeği 75.00 kuruştan satıyoruz, satmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, göreve geldikleri günden bu yana Tarsus halkına en iyi hizmeti vermek için gecelerini gündüzlerine kattıklarını söyleyerek, bu hizmetlerin başında da kaliteli ve ucuz ekmeğin geldiğini ifade etti. “Vatandaşlara ekonomik yönden destek olmak için, iğneden ipliğe her şeye zam gelmesine rağmen biz Tarsus’ta ekmeği 75.00 kuruştan satıyoruz, satmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Başkan Bozdoğan, “Tarsus Belediyesi İmar Ticaret Limitet Şirketi’nin ürettiği ekmek kaliteli, hijyenik ve piyasadan 50 kuruş daha ucuzdur. Vatandaşlarımız bu durumdan oldukça memnun. Türkiye’nin en ucuz ekmeğini vatandaşlarla buluşturup, örnek bir kurum olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yılın 365 günü bayramlarda dâhil 24 saat açık olan fırınımızda günlük 30 bin, yıllık 11 milyon civarında ekmek üretilip, satılıyor. Piyasada ekmek 1.25 TL’ye satılırken belediyemiz vatandaşlarımızın bütçelerini düşünerek Türkiye’de piyasanın en düşük fiyatlı ekmeği de 75 Kuruşa üretip satıyor. Bu şekilde yılda 5 milyon 475 bin TL vatandaşın cebinde kalmış oluyor.”

 

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Halkın yoğun ilgi gösterdiği ekmek fırınında, somun, kepek, tam buğday, çavdar ve rol ekmek olmak üzere 5 çeşit ekmek üretildiğini ifade eden Bozdoğan; “Rol ekmek 35 kuruşa diğer ekmek çeşitleri 75 kuruştan satılırken Türkiye’de en ucuz ekmeği satan ve kar eden tek kurum olma özelliğini taşıyoruz” dedi.

 

ÇÖLYAK HASTALARINA ÜCRETSİZ GLUTENSİZ EKMEK DAĞITIMI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Çölyak hastaları için, İstanbul Halk Ekmekten getirilen glütensiz ekmekleri haftada bir gün kayıtlı 100 civarında Çölyak hastasına ücretsiz olarak verdiklerini dile getirdi.

 

TARSUS VE TARSUS’LU İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye’de ki en ucuz ekmeği üreterek, satmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sosyal belediyeciliği her alanda geliştirerek vatandaşa daha çok dokunacaklarını, Tarsus ve Tarsuslunun en iyisini hak ettiğini belirtti. “Bugün Türkiye’de örnek belediyelerinin başında Tarsus Belediyesi yer alıyor. Bununla övünüyoruz. Tarsus halkına en iyi hizmeti sunmak boynumuzun borcudur” dedi.

Belediye fırınında üretilen, kaliteli, hijyenik ve uygun fiyatla satılan ekmeğe oldukça rağbet gösteren, vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.