Başkan Bozdoğan, Zabıta Haftası’nı Personeliyle Kutladı

03.09.2019 - 18:01, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan, Zabıta Haftası’nı Personeliyle Kutladı

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Zabıta Teşkilatı'nın 193. kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi. Başkan Bozdoğan, “Zabıta belediyenin gerçek yüzüdür. Zabıta, sadece belediyenin kolluk gücü değil aynı zamanda kentinde kolluk gücüdür.” dedi.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personel ile bir araya gelen Başkan Bozdoğan, personelin tek tek Zabıta Haftası'nı kutladı. Zabıtanın, belediyenin gerçek yüzü olduğunu dile getiren Başkan Bozdoğan, “Yapacağımız en ufak bir hata bile anında farklı dedikodulara yansıyabiliyor. Kolay değil işiniz, gerçekten çok büyük bir emek veriyorsunuz. Belediyenin sadece kolluk gücü değil aynı zamanda kentinde kolluk gücüsünüz. İnsanların belki de sizleri daha iyi tanıyabilmeleri, en azından sizin görevinizi bizim daha bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Çünkü farklı algılar ve olaya siyasi bir yaklaşım getirdikleri zaman bunun sıkıntısını hem sizler çekiyorsunuz hem bizler çekiyoruz. O yüzden ilk baştan beri hep söylediğim bir şey vardı; Yaptığımız görevde siyaset hep bizim için hep ikinci planda kalacak. Biz hizmet için, görev için buradayız.” ifadelerini kullandı. Zabıta Müdürü Ramazan Gözener ise; “Zabıta, belediyenin gülen yüzü, temsilcisi konumundadır. Biz yaptığımız görevin hem zorluklarını hem de belediyenin dışarıdaki temsilcisi olduğunu bilerek çalışmalarımızı yürütüyoruz.” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, zabıta personelleriyle birlikte kutlama pastası keserek, toplu fotoğraf çektirdi.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Zabıta Teşkilatı'nın 193. kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi. Başkan Bozdoğan, “Zabıta belediyenin gerçek yüzüdür. Zabıta, sadece belediyenin kolluk gücü değil aynı zamanda kentinde kolluk gücüdür.” dedi.

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personel ile bir araya gelen Başkan Bozdoğan, personelin tek tek Zabıta Haftası'nı kutladı. Zabıtanın, belediyenin gerçek yüzü olduğunu dile getiren Başkan Bozdoğan, “Yapacağımız en ufak bir hata bile anında farklı dedikodulara yansıyabiliyor. Kolay değil işiniz, gerçekten çok büyük bir emek veriyorsunuz. Belediyenin sadece kolluk gücü değil aynı zamanda kentinde kolluk gücüsünüz. İnsanların belki de sizleri daha iyi tanıyabilmeleri, en azından sizin görevinizi bizim daha bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Çünkü farklı algılar ve olaya siyasi bir yaklaşım getirdikleri zaman bunun sıkıntısını hem sizler çekiyorsunuz hem bizler çekiyoruz. O yüzden ilk baştan beri hep söylediğim bir şey vardı; Yaptığımız görevde siyaset hep bizim için hep ikinci planda kalacak. Biz hizmet için, görev için buradayız.” ifadelerini kullandı.

Zabıta Müdürü Ramazan Gözener ise; “Zabıta, belediyenin gülen yüzü, temsilcisi konumundadır. Biz yaptığımız görevin hem zorluklarını hem de belediyenin dışarıdaki temsilcisi olduğunu bilerek çalışmalarımızı yürütüyoruz.” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, zabıta personelleriyle birlikte kutlama pastası keserek, toplu fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.