Başkan Engin’den İş Başında Eğitim Vurgusu

19.06.2019 - 13:52, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Engin’den İş Başında Eğitim Vurgusu

Çağ Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan MESİAD Başkanı Hasan Engin, staj ve işbaşı eğitimin önemine değinerek, “Mezun olan her öğrencinin çalışma hayatına hızlı atılabilmesi ve başarı sağlaması, edindiği tecrübelere bağlıdır” dedi.

Çağ Üniversitesi, Kariyer Günleri etkinliğine katılan paydaşları ile bir araya gelerek, görüş ve önerilerini aldı, teşekkür belgesi verdi. Toplantıda üniversite ve 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hakkında bilgiler verildi. MESİAD adına teşekkür belgesini Rektör Ay’dan alan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, “Öğrencilerin teorik eğitimin yanında tezgah başında deneyim kazanması oldukça önemlidir. Mezun olan her öğrencinin çalışma hayatına hızlı atılabilmesi ve başarı sağlaması, edindiği tecrübelere bağlıdır. Staj ve işbaşı eğitim sürelerinin uzatılması mezun olan her öğrencinin hemen işbaşı yapmasına katkı sunacaktır” dedi.   ÜNİVERSİTELER İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Üniversite-sanayi işbirliğinin önemine değinen Başkan Engin, üniversitelerin üretim elemanlarının yetiştirilmesinde en önemli kurumlar olduğunu kaydederek, öğrencilerin deneyim kazanması için üniversiteler ile işbirliğinin süreceğini belirtti. Başkan Engin, “Yeni mezun olan her öğrenciye deneyimleri ve becerileri soruluyor.  Deneyim ve becerileri staj ile kazanamayan yeni mezunlar, ne yazık ki zaman kaybediyor. Bunun önüne geçilmesi için üniversiteler ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Çağ Üniversitesi’nin günden güne geliştiğini kaydeden Rektör Ünal Ay ise, öğrencilerin iş hayatında başarılı olması için dilek ve önerileri önemsediklerini belirterek, “Bizlere iletilen her eleştiri ve öneri çok değerlidir. Bütün görüşleri değerlendirip, daha iyi eğitim şartları oluşturacağız” ifadelerini kullandı.  
Çağ Üniversitesi’nde düzenlenen toplantıda konuşan MESİAD Başkanı Hasan Engin, staj ve işbaşı eğitimin önemine değinerek, “Mezun olan her öğrencinin çalışma hayatına hızlı atılabilmesi ve başarı sağlaması, edindiği tecrübelere bağlıdır” dedi.

Çağ Üniversitesi, Kariyer Günleri etkinliğine katılan paydaşları ile bir araya gelerek, görüş ve önerilerini aldı, teşekkür belgesi verdi. Toplantıda üniversite ve 2018-2019 eğitim-öğretim yılı hakkında bilgiler verildi.

MESİAD adına teşekkür belgesini Rektör Ay’dan alan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, “Öğrencilerin teorik eğitimin yanında tezgah başında deneyim kazanması oldukça önemlidir. Mezun olan her öğrencinin çalışma hayatına hızlı atılabilmesi ve başarı sağlaması, edindiği tecrübelere bağlıdır. Staj ve işbaşı eğitim sürelerinin uzatılması mezun olan her öğrencinin hemen işbaşı yapmasına katkı sunacaktır” dedi.

 

ÜNİVERSİTELER İLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Üniversite-sanayi işbirliğinin önemine değinen Başkan Engin, üniversitelerin üretim elemanlarının yetiştirilmesinde en önemli kurumlar olduğunu kaydederek, öğrencilerin deneyim kazanması için üniversiteler ile işbirliğinin süreceğini belirtti. Başkan Engin, “Yeni mezun olan her öğrenciye deneyimleri ve becerileri soruluyor.  Deneyim ve becerileri staj ile kazanamayan yeni mezunlar, ne yazık ki zaman kaybediyor. Bunun önüne geçilmesi için üniversiteler ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çağ Üniversitesi’nin günden güne geliştiğini kaydeden Rektör Ünal Ay ise, öğrencilerin iş hayatında başarılı olması için dilek ve önerileri önemsediklerini belirterek, “Bizlere iletilen her eleştiri ve öneri çok değerlidir. Bütün görüşleri değerlendirip, daha iyi eğitim şartları oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.