Başkan Engin'den Sağlık Emekçilerine Teşekkür

26.03.2020 - 15:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Engin'den Sağlık Emekçilerine Teşekkür

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan corona virüsüne yakalanan hastaların iyileştirilmesi için fedakarca çalışan sağlık emekçilerine teşekkür etti.

Tüm dünya gibi ülkemizin de corona virüs ile mücadelesinin sürdüğünü dile getiren Başkan Engin, “Dünya genelinde binlerce insanın ölümüne neden olan corona virüse karşı başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere hükümetimiz ve milletimiz canla başla savaşıyor. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık yetkililerimiz bu savaşın en önünde her türlü tehlikeyi göze alarak fedakarca çalışıyorlar. Tüm Türkiye gibi sağlık emekçilerimizi ayakta alkışlıyor, süreci titizlikle yöneten Sağlık Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz” dedi.    Corona virüsüne karşı mücadele kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de yerel yöneticilerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü dile getiren Başkan Engin, “İdari yerel yöneticilerimiz, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız ve belediye çalışanlarımız üzerlerine düşün görevleri titizlikle yerine getirmektedir. Vatandaşların sık gittiği yerlerin tamamını dezenfekte ediyorlar. Okullar, ibadethaneler, sağlık ocakları, taksi durakları, çocuk oyun alanları,  kültür merkezleri,  yüzme havuzları gibi virüsün yayılım göstereceği alanlarda dezenfekte çalışması yürüterek, virüsten halkımızı korumaya çalışıyorlar. Corona virüsünü ve etkilerini ülkemizden bir an önce atabilmemiz için çalışmalarını titizlikle yürütüyorlar. Tüm idari yerel yöneticilerimize, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza ve belediye çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Uyarılara kulak vererek kendi OHAL'ini ilan ederek evden zorunlu olmadıkça çıkmayan vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.   Virüsün tüm dünyayı etkilediğini, sorunun da çözümün de küresel olduğunu söyleyen Başkan Engin, “Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. Alınan tedbirlere her gün bir yenisi ekleniyor. Tüm Türkiye olarak birlikte hareket ederek sonuca ulaşacağız. Güçlü Türkiye, alınan tedbirler ve birlik ruhuyla bu günlerinde üstesinden geleceğiz. Birlikte mücadele ediyoruz, birlikte başaracağız. Hayat eve sığar. Güzel yarınlar için evde kal Türkiye” şeklinde konuştu.    
Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan corona virüsüne yakalanan hastaların iyileştirilmesi için fedakarca çalışan sağlık emekçilerine teşekkür etti.

Tüm dünya gibi ülkemizin de corona virüs ile mücadelesinin sürdüğünü dile getiren Başkan Engin, “Dünya genelinde binlerce insanın ölümüne neden olan corona virüse karşı başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere hükümetimiz ve milletimiz canla başla savaşıyor. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, sağlık yetkililerimiz bu savaşın en önünde her türlü tehlikeyi göze alarak fedakarca çalışıyorlar. Tüm Türkiye gibi sağlık emekçilerimizi ayakta alkışlıyor, süreci titizlikle yöneten Sağlık Bakanlığımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Corona virüsüne karşı mücadele kapsamında Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de yerel yöneticilerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü dile getiren Başkan Engin, “İdari yerel yöneticilerimiz, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımız ve belediye çalışanlarımız üzerlerine düşün görevleri titizlikle yerine getirmektedir. Vatandaşların sık gittiği yerlerin tamamını dezenfekte ediyorlar. Okullar, ibadethaneler, sağlık ocakları, taksi durakları, çocuk oyun alanları,  kültür merkezleri,  yüzme havuzları gibi virüsün yayılım göstereceği alanlarda dezenfekte çalışması yürüterek, virüsten halkımızı korumaya çalışıyorlar. Corona virüsünü ve etkilerini ülkemizden bir an önce atabilmemiz için çalışmalarını titizlikle yürütüyorlar. Tüm idari yerel yöneticilerimize, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza ve belediye çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Uyarılara kulak vererek kendi OHAL'ini ilan ederek evden zorunlu olmadıkça çıkmayan vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Virüsün tüm dünyayı etkilediğini, sorunun da çözümün de küresel olduğunu söyleyen Başkan Engin, “Kayıplar versek de Türkiye için geç değil. Tedbir, artışın önünü kesebilir. Alınan tedbirlere her gün bir yenisi ekleniyor. Tüm Türkiye olarak birlikte hareket ederek sonuca ulaşacağız. Güçlü Türkiye, alınan tedbirler ve birlik ruhuyla bu günlerinde üstesinden geleceğiz. Birlikte mücadele ediyoruz, birlikte başaracağız. Hayat eve sığar. Güzel yarınlar için evde kal Türkiye” şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.