Başkan Engin Konya'da Temaslarda Bulundu

26.06.2020 - 15:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Engin Konya'da Temaslarda Bulundu

Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Konyalı İş İnsanlarının daveti üzerine kente ziyarette bulunarak, iş insanları ile bir araya geldi.

Çeşitli il ve ilçelerde iş dünyasına ziyaretler gerçekleştiren Başkan Engin, Konya’da temaslarda bulundu. Konyalı İş İnsanı Veyis Akdemir’in daveti üzerine Konya’ya giden Engin, Akdeniz ve İç Anadolu ekonomisi, bölgesel yatırımlar ile turizm başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Engin, “Konya, İç Anadolu Bölgesi ve ülkemiz için önemli bir üretim kentidir. Kentte çeşitli temaslarda bulunarak, fikir alışverişi yaptık. Kendi tecrübe ve görüşlerimizi ilettik, Konyalı iş insanlarının önerilerini aldık. Son derece verimli bir program olmasını ve Konya’da güzel bir ev sahipliğinde ağırlanmamızı sağlayan Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Ali Akdemir ve amcasının oğlu Veyis Akdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.   Akdemir ailesinin Mersin ve Konya’da önemli yatırımları olduğunu kaydeden Başkan Engin, iş insanlarının üretim yaptığı kent ve bölgelere yatırım yapmasının önemine değindi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Veyis Akdemir ise, MESİAD Başkanı Hasan Engin’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Mersin ve MESİAD’ın iki bölgenin ekonomisindeki önemine dikkat çekti. Akdemir, “Dünyaya açılan Limanı, işleyen sanayisi, denizi ve doğası ile Mersin, sevdiğimiz bir kenttir. MESİAD ise kentin en önemli kuruluşları arasında yer almaktadır. Kendileri ile yaptığımız görüş alışverişlerinin ülkemize katkı sunmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaret çekilen fotoğraflar ile son bulurken Başkan Engin, daha sonra çeşitli ekonomi kuruluşu ve STK ile görüş alışverişini sürdürdü.
Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Konyalı İş İnsanlarının daveti üzerine kente ziyarette bulunarak, iş insanları ile bir araya geldi.

Çeşitli il ve ilçelerde iş dünyasına ziyaretler gerçekleştiren Başkan Engin, Konya’da temaslarda bulundu. Konyalı İş İnsanı Veyis Akdemir’in daveti üzerine Konya’ya giden Engin, Akdeniz ve İç Anadolu ekonomisi, bölgesel yatırımlar ile turizm başta olmak üzere birçok konuda görüş alışverişinde bulundu.


Başkan Engin, “Konya, İç Anadolu Bölgesi ve ülkemiz için önemli bir üretim kentidir. Kentte çeşitli temaslarda bulunarak, fikir alışverişi yaptık. Kendi tecrübe ve görüşlerimizi ilettik, Konyalı iş insanlarının önerilerini aldık. Son derece verimli bir program olmasını ve Konya’da güzel bir ev sahipliğinde ağırlanmamızı sağlayan Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Ali Akdemir ve amcasının oğlu Veyis Akdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Akdemir ailesinin Mersin ve Konya’da önemli yatırımları olduğunu kaydeden Başkan Engin, iş insanlarının üretim yaptığı kent ve bölgelere yatırım yapmasının önemine değindi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Veyis Akdemir ise, MESİAD Başkanı Hasan Engin’e teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Mersin ve MESİAD’ın iki bölgenin ekonomisindeki önemine dikkat çekti. Akdemir, “Dünyaya açılan Limanı, işleyen sanayisi, denizi ve doğası ile Mersin, sevdiğimiz bir kenttir. MESİAD ise kentin en önemli kuruluşları arasında yer almaktadır. Kendileri ile yaptığımız görüş alışverişlerinin ülkemize katkı sunmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret çekilen fotoğraflar ile son bulurken Başkan Engin, daha sonra çeşitli ekonomi kuruluşu ve STK ile görüş alışverişini sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.