Başkan Gültak 1 Aylık Maaşını Milli Dayanışma Kampanyasına Bağışladı

30.03.2020 - 22:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Gültak 1 Aylık Maaşını Milli Dayanışma Kampanyasına Bağışladı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına destek vererek 1 aylık maaşını yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımız için bağışladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4.5 saat süren kabine toplantısı sonrasında millete sesleniş konuşmasında Milli Dayanışma Kampanyası başlatıldığını açıklayarak, 7 aylık maaşını bu kampanyaya bağışladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" diyerek başlattıkları bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir yardım hesabı açıldığını belirterek yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamak amacında olduklarını duyurdu. AK Parti başta olmak üzere tüm parti teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarını ve bürokratları kampanyaya katılmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına Akdeniz Belesiye Başkanı M. Mustafa Gültak kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile 1 aylık maaşını kampanyaya bağışlayan Başkan Gültak, tüm Mersinlilere de çağrıda bulundu. Başkan Gültak mesajında şu görüşlere yer verdi; Cumhurbaşkanımızın Biz Bize Yeteriz Kampanyasına haberdar oldum ve 1 maaşımı bu kampanyaya aktaracağım. Buradam tüm Mersinli hemşerilerime, iş adamlarımıza, esnaflarımıza ve başta belediyede çalışan Başkan Yardımcılarımıza ve müdürlerimize sesleniyorum. Biz bize yeteriz kampanyamıza sizler de katılın. tüm insanlarımıza ve Türkiyemize faydamIz olsun
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına destek vererek 1 aylık maaşını yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımız için bağışladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 4.5 saat süren kabine toplantısı sonrasında millete sesleniş konuşmasında Milli Dayanışma Kampanyası başlatıldığını açıklayarak, 7 aylık maaşını bu kampanyaya bağışladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM" diyerek başlattıkları bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından bir yardım hesabı açıldığını belirterek yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamak amacında olduklarını duyurdu. AK Parti başta olmak üzere tüm parti teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarını ve bürokratları kampanyaya katılmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına Akdeniz Belesiye Başkanı M. Mustafa Gültak kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile 1 aylık maaşını kampanyaya bağışlayan Başkan Gültak, tüm Mersinlilere de çağrıda bulundu.

Başkan Gültak mesajında şu görüşlere yer verdi;
Cumhurbaşkanımızın Biz Bize Yeteriz Kampanyasına haberdar oldum ve 1 maaşımı bu kampanyaya aktaracağım. Buradam tüm Mersinli hemşerilerime, iş adamlarımıza, esnaflarımıza ve başta belediyede çalışan Başkan Yardımcılarımıza ve müdürlerimize sesleniyorum. Biz bize yeteriz kampanyamıza sizler de katılın. tüm insanlarımıza ve Türkiyemize faydamIz olsun

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.