Başkan Gültak En Özel Misafirlerini Ağırladı

15.11.2019 - 08:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Gültak En Özel Misafirlerini Ağırladı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ın talimatıyla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından; Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim gören özel çocuklar yararına sürpriz bir etkinlik düzenlendi.

Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarların da katılımıyla düzenlenen sürpriz etkinlikte; önce Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nı gezen özel çocuklar, daha sonra öğretmenlerinin de yardımıyla fidan diktiler. Ardından müzikli su gösterisiyle eğlenen özel çocuklar tenis kortunu ziyaret ederek bir süre tenis oynadılar. Özel misafirler, ardından da belediyeye ait fidanlığa geçerek burada kendilerini bekleyen çizgi film ve masal kahramanlarıyla dans edip oyunlar oynadılar. Daha sonra Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'la birlikte kendileri için hazırlanan saksılara çiçek diken çocuklara, diktikleri bu çiçekler yine Başkan Gültak tarafından hediye edildi. Gönüllerince doyasıya eğlenen özel misafirler, unutamayacakları bir gün geçirmenin keyif ve mutluluğunu yaşadılar.   Başkan Gültak; “Sevgi ve sabır her şeyin ilacıdır” Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, otizmli çocuklar için düzenledikleri sürpriz buluşmaya ilişkin yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz günlerde otistik çocuklarımıza yönelik yapılan çirkin olayı yanlış bulduğumu bir kere daha ifade etmek istiyorum. Otizmli çocuklara sevgi ve sabırla yaklaşmamız gerekir" diyerek yanında bulunan minik Emine'yi gösterdi ve "Emine, ileri derecede otistik bir kızımız, daha önce yine böyle bir etkinlikte tanışmıştık. Sadece kendisiyle yaklaşık 40 dakika ilgilendim ve daha sonra yavaş yavaş bana alışmaya başladı ve yanımdan hiç ayrılmadı. Gördüğünüz gibi bugün de beni görür görmez hemen tanıdı ve gülümsedi. Yeter ki sabırlı olun, onlara sevgi ve ilgi gösterin” ifadelerini kullandı.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ın talimatıyla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından; Akdeniz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde eğitim gören özel çocuklar yararına sürpriz bir etkinlik düzenlendi.

Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarların da katılımıyla düzenlenen sürpriz etkinlikte; önce Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nı gezen özel çocuklar, daha sonra öğretmenlerinin de yardımıyla fidan diktiler.

Ardından müzikli su gösterisiyle eğlenen özel çocuklar tenis kortunu ziyaret ederek bir süre tenis oynadılar. Özel misafirler, ardından da belediyeye ait fidanlığa geçerek burada kendilerini bekleyen çizgi film ve masal kahramanlarıyla dans edip oyunlar oynadılar.

Daha sonra Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'la birlikte kendileri için hazırlanan saksılara çiçek diken çocuklara, diktikleri bu çiçekler yine Başkan Gültak tarafından hediye edildi. Gönüllerince doyasıya eğlenen özel misafirler, unutamayacakları bir gün geçirmenin keyif ve mutluluğunu yaşadılar.

 

Başkan Gültak; “Sevgi ve sabır her şeyin ilacıdır”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, otizmli çocuklar için düzenledikleri sürpriz buluşmaya ilişkin yaptığı konuşmada; “Geçtiğimiz günlerde otistik çocuklarımıza yönelik yapılan çirkin olayı yanlış bulduğumu bir kere daha ifade etmek istiyorum. Otizmli çocuklara sevgi ve sabırla yaklaşmamız gerekir" diyerek yanında bulunan minik Emine'yi gösterdi ve "Emine, ileri derecede otistik bir kızımız, daha önce yine böyle bir etkinlikte tanışmıştık. Sadece kendisiyle yaklaşık 40 dakika ilgilendim ve daha sonra yavaş yavaş bana alışmaya başladı ve yanımdan hiç ayrılmadı. Gördüğünüz gibi bugün de beni görür görmez hemen tanıdı ve gülümsedi. Yeter ki sabırlı olun, onlara sevgi ve ilgi gösterin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.