Başkan Gültak, ilk iftarını vatandaşlarla birlikte açtı

07.05.2019 - 18:36, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Gültak, ilk iftarını vatandaşlarla birlikte açtı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Şevket Sümer Mahallesi’nde; Ertuğrul Gazi Ortaokulu bahçesinde açılan iftar sofrasında, vatandaşlarla birlikte ilk iftarını açtı.

Akdeniz Belediyesi tarafından, okul bahçesinde organize edilen iftar sofrasına, 7’den 70’e her yaştan yüzlerce mahalle sakininin yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri ile birim müdürleri ve muhtarlar da katıldı. Kuran tilaveti ile başlayan iftar öncesinde hep birlikte eller semaya açıldı ve dualar edildi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da okunan ezanla birlikte ilk iftarını vatandaşlarla birlikte açtı. Ardından okul bahçesindeki vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Gültak, “Rabbim orucunuzu kabul etsin, sonunu getirsin, bayramı göstersin inşallah. Ramazan ayının ilk iftarında sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Bu buluşmaya katkı sunan hayırsever kişi ve kurumlarımıza bir kez daha teşekkür eder, hayırlarının Allah katında kabulünü temenni ederim. İftarımıza katılan siz değerli vatandaşlarımıza da sıhhat, afiyet ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu. Şevket Sümer Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeği, başladığı gibi yine okunan duaların ardından sona erdi.  Akdeniz’de her gün 6 bin kişilik iftar sofrası kurulacak Akdeniz Belediyesi, Ramazan ayı içinde 12 sabit noktada her gün 6 bin kişilik iftar sofraları kuracak. İftar sofrası kurulacak olan mahalleler şöyle: “Çay (Mahalle Evi), Çilek (23 Nisan İlkokulu), Özgürlük (Muhtarlık Yanı), Kazanlı (Kazanlı İlköğretim Okulu), Karacailyas, (Karacailyas Ortaokulu), Yeni Mahalle-Üç Ocak, (Zeki Sabah İlkokulu), Akdeniz Belediye Merkez bina yanı, Turgut Reis-Kiremithane-Hamidiye, (Salim Yılmaz Anadolu Lisesi), Güneş, (Kıbrıs İlköğretim Okulu), Şevket Sümer (Ertuğrul Gazi Ortaokulu), Hal Mahallesi (İmam Gazali Ortaokulu) ve Huzurkent (Cumhuriyet Meydanı).    
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Şevket Sümer Mahallesi’nde; Ertuğrul Gazi Ortaokulu bahçesinde açılan iftar sofrasında, vatandaşlarla birlikte ilk iftarını açtı.

Akdeniz Belediyesi tarafından, okul bahçesinde organize edilen iftar sofrasına, 7’den 70’e her yaştan yüzlerce mahalle sakininin yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri ile birim müdürleri ve muhtarlar da katıldı. Kuran tilaveti ile başlayan iftar öncesinde hep birlikte eller semaya açıldı ve dualar edildi. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da okunan ezanla birlikte ilk iftarını vatandaşlarla birlikte açtı.

Ardından okul bahçesindeki vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yapan Başkan Gültak, “Rabbim orucunuzu kabul etsin, sonunu getirsin, bayramı göstersin inşallah. Ramazan ayının ilk iftarında sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Bu buluşmaya katkı sunan hayırsever kişi ve kurumlarımıza bir kez daha teşekkür eder, hayırlarının Allah katında kabulünü temenni ederim. İftarımıza katılan siz değerli vatandaşlarımıza da sıhhat, afiyet ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu.

Şevket Sümer Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeği, başladığı gibi yine okunan duaların ardından sona erdi. 

Akdeniz’de her gün 6 bin kişilik iftar sofrası kurulacak

Akdeniz Belediyesi, Ramazan ayı içinde 12 sabit noktada her gün 6 bin kişilik iftar sofraları kuracak. İftar sofrası kurulacak olan mahalleler şöyle: “Çay (Mahalle Evi), Çilek (23 Nisan İlkokulu), Özgürlük (Muhtarlık Yanı), Kazanlı (Kazanlı İlköğretim Okulu), Karacailyas, (Karacailyas Ortaokulu), Yeni Mahalle-Üç Ocak, (Zeki Sabah İlkokulu), Akdeniz Belediye Merkez bina yanı, Turgut Reis-Kiremithane-Hamidiye, (Salim Yılmaz Anadolu Lisesi), Güneş, (Kıbrıs İlköğretim Okulu), Şevket Sümer (Ertuğrul Gazi Ortaokulu), Hal Mahallesi (İmam Gazali Ortaokulu) ve Huzurkent (Cumhuriyet Meydanı).

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.