Başkan Gültak, Lütfi Elvan'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

08.11.2019 - 13:35, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Gültak, Lütfi Elvan'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği en önemli projelerinden biri olan Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde iyileştirme projesi ile ilgili Bakan Lütfi Elvan’a teşekkür etti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Mustafa Gültak, göreve geldiği günden bu yana çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hayata geçirdiği sosyal projelerin dışında Akdeniz ve Mersin’e yaptığı hizmetler ile vatandaşların takdirini toplayan Başkan Gültak, bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde en önemli rolü oynayan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Mersin Millet Vekili Lütfi Elvan'ı unutmadı. Katılmış olduğu hemen her toplantıda Elvan’a vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Gültak, Şevket Sümer Caddesi 142. Cadde iyileştirme projesinin hayata geçmesinde büyük rol oynayan Bakan Elvan’a hakkını verdi. Yaklaşık maliyeti 10 milyon TL’yi bulan ve terör olaylarının çok sık yaşandığı 142. caddenin her yönüyle zengin, canlı estetik ve düzenli bir hal alması, modern bir pazara kavuşturulması adına bölgenin en önemli hizmetleri arasında yer alan proje ile ilgili Başkan Gültak, proje ve çalışmalarda vermiş olduğu desteklerden dolayı Bakan Elvan’a teşekkür etti.   YILBAŞINDAN ÖNCE TAMAMLANACAK Projenin her aşamasını takip eden Başkan Gültak, projenin yaklaşık 10 milyon lira maliyeti olduğunu ve yılbaşından önce tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti. Gültak, "Akdeniz’de yatırımlarımız durmayacak. İlçemizi modern, temiz, düzenli ve daha yaşanabilir bir kente dönüştürme amacıyla çalışıyoruz. Güneş Mahallesi'nin ardından Şevket Sümer Mahallesi'nde yeni ve modern bir pazar alanı ve her anlamda görsel bir zenginlik kazandırıyor, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Akdeniz’i, kent yaşamının gerektirdiği her alanda yenilemeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz. Geçmişte terör olaylarıyla anılan mahallelerimizde artık huzur hakim" dedi.     23 BİNADA ÇALIŞMA TAMAMLANDI Çalışmaların, toplam 600 metre uzunluğunda bir yolu ve bu yol üzerinde bulunan 123 dükkan ile 66 yapıyı kapsadığını da kaydeden Gültak, "Cadde üzerindeki 17 binanın boyama çalışmaları bitti, 6 binanın da iskelesi kurulmuş vaziyette. Böylece 23 binadaki yenileme çalışması tamamlandı. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın da desteği ile bölgedeki vatandaşlarımız hak ettiği modern bir yaşam alanına kavuşacak. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz biraz daha sabretmeleridir. Çalışmaların sona ermesiyle, Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde, çok canlı, düzenli ve modern bir görünüm ile cazibe merkezi haline gelecek“ diye konuştu.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği en önemli projelerinden biri olan Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde iyileştirme projesi ile ilgili Bakan Lütfi Elvan’a teşekkür etti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Mustafa Gültak, göreve geldiği günden bu yana çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hayata geçirdiği sosyal projelerin dışında Akdeniz ve Mersin’e yaptığı hizmetler ile vatandaşların takdirini toplayan Başkan Gültak, bu hizmetlerin hayata geçirilmesinde en önemli rolü oynayan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Mersin Millet Vekili Lütfi Elvan'ı unutmadı. Katılmış olduğu hemen her toplantıda Elvan’a vermiş olduğu katkılarından dolayı teşekkür eden Başkan Gültak, Şevket Sümer Caddesi 142. Cadde iyileştirme projesinin hayata geçmesinde büyük rol oynayan Bakan Elvan’a hakkını verdi. Yaklaşık maliyeti 10 milyon TL’yi bulan ve terör olaylarının çok sık yaşandığı 142. caddenin her yönüyle zengin, canlı estetik ve düzenli bir hal alması, modern bir pazara kavuşturulması adına bölgenin en önemli hizmetleri arasında yer alan proje ile ilgili Başkan Gültak, proje ve çalışmalarda vermiş olduğu desteklerden dolayı Bakan Elvan’a teşekkür etti.

 

YILBAŞINDAN ÖNCE TAMAMLANACAK

Projenin her aşamasını takip eden Başkan Gültak, projenin yaklaşık 10 milyon lira maliyeti olduğunu ve yılbaşından önce tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti. Gültak, "Akdeniz’de yatırımlarımız durmayacak. İlçemizi modern, temiz, düzenli ve daha yaşanabilir bir kente dönüştürme amacıyla çalışıyoruz. Güneş Mahallesi'nin ardından Şevket Sümer Mahallesi'nde yeni ve modern bir pazar alanı ve her anlamda görsel bir zenginlik kazandırıyor, halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Akdeniz’i, kent yaşamının gerektirdiği her alanda yenilemeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz. Geçmişte terör olaylarıyla anılan mahallelerimizde artık huzur hakim" dedi.

   

23 BİNADA ÇALIŞMA TAMAMLANDI

Çalışmaların, toplam 600 metre uzunluğunda bir yolu ve bu yol üzerinde bulunan 123 dükkan ile 66 yapıyı kapsadığını da kaydeden Gültak, "Cadde üzerindeki 17 binanın boyama çalışmaları bitti, 6 binanın da iskelesi kurulmuş vaziyette. Böylece 23 binadaki yenileme çalışması tamamlandı. Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ın da desteği ile bölgedeki vatandaşlarımız hak ettiği modern bir yaşam alanına kavuşacak. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz biraz daha sabretmeleridir. Çalışmaların sona ermesiyle, Şevket Sümer Mahallesi 142. Cadde, çok canlı, düzenli ve modern bir görünüm ile cazibe merkezi haline gelecek“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.