Başkan Gültak, Mesiad’ı Ziyaret Etti

19.04.2021 - 19:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Başkan Gültak, Mesiad’ı Ziyaret Etti

MESİAD’ı ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemde başarı diledi.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu’nu ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, kentimizde yaşayan vatandaşların birliktelik istediklerini kaydederek, “Kentimiz için alınan her kararda birlik olunması kentimizin yararına olacaktır” dedi.   Akdeniz ilçesinin gündüzleri Mersin nüfusunun önemli bir kısmını ağırladığını ifade eden Engin, “Gündüzleri kentin yükünü Akdeniz ilçesi çekiyor. En önemli tesisler burada yer alıyor. Mersin’in kalbi burada atıyor. Sürekli dinamik olan sayın Mustafa Gültak Başkanlığında güzel çalışmaların devam etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.   Ardından söz alan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, MESİAD’ın kentimize ve bölgemize yaptığı katkılara değinerek, “Birçok başarılı çalışma yapan MESİAD, kentimize öncülük eden ender bir kuruluştur” dedi.   Çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Gültak, “Mersin’in ve Akdeniz ilçesinin layık yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle ilçemizde bulunan eski yapıların dönüşümü için kararlıyız. Bu konuda tüm siyasi parti ve kent dinamiklerinden destek bekliyoruz. Kentimizin kalkınması ve arzu edilen güzelliklere kavuşması için birliktelikle yürümemizde fayda vardır. Liman, lojistik, sanayi, tarım firmalarının ve Mersin esnafının büyük çoğunluğunun yer aldığı Akdeniz’de önemli işlere imza atmak ve her vatandaşımıza eşit hizmet etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.      
MESİAD’ı ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni dönemde başarı diledi.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu’nu ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, kentimizde yaşayan vatandaşların birliktelik istediklerini kaydederek, “Kentimiz için alınan her kararda birlik olunması kentimizin yararına olacaktır” dedi.

 

Akdeniz ilçesinin gündüzleri Mersin nüfusunun önemli bir kısmını ağırladığını ifade eden Engin, “Gündüzleri kentin yükünü Akdeniz ilçesi çekiyor. En önemli tesisler burada yer alıyor. Mersin’in kalbi burada atıyor. Sürekli dinamik olan sayın Mustafa Gültak Başkanlığında güzel çalışmaların devam etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ardından söz alan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, MESİAD’ın kentimize ve bölgemize yaptığı katkılara değinerek, “Birçok başarılı çalışma yapan MESİAD, kentimize öncülük eden ender bir kuruluştur” dedi.

 

Çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Gültak, “Mersin’in ve Akdeniz ilçesinin layık yere gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle ilçemizde bulunan eski yapıların dönüşümü için kararlıyız. Bu konuda tüm siyasi parti ve kent dinamiklerinden destek bekliyoruz. Kentimizin kalkınması ve arzu edilen güzelliklere kavuşması için birliktelikle yürümemizde fayda vardır. Liman, lojistik, sanayi, tarım firmalarının ve Mersin esnafının büyük çoğunluğunun yer aldığı Akdeniz’de önemli işlere imza atmak ve her vatandaşımıza eşit hizmet etmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.