Başkan Gültak’tan, Dünya İkincisi Güreşçiye Destek

10.10.2019 - 09:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Gültak’tan, Dünya İkincisi Güreşçiye Destek

Akdeniz Belediyesi; Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te düzenlenen ‘Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonası’na katılacak olan Veteran Güreşçi Ömer Ersöz’e maddi destek sağladı.

Güreş sporcusu Ömer Ersöz, yolculuğu öncesi, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti. Ziyareti dolayısıyla Ersöz’e teşekkür eden Başkan Gültak, sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini söyledi, belediye olarak güreşçi Ömer Ersöz’e gereken desteği vereceklerini ifade etti.   Başkan Gültak, “Ülkemizi ve kentimizi farklı spor dallarında temsil eden bütün sporcuların her zaman yanındayız. Bu nedenle Gürcistan’da; şampiyonaya katılacak olan güreşçimize maddi destek sağlayacağız. Geçen yıl dünya ikinciliği elde etme başarısı gösteren güreşçimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.   Veteran Milli Güreşçi Ömer Ersöz ise, güreşin kendisi için büyük bir tutku olduğunu dile getirdi; ömrünün sonuna kadar güreş sporunu yapmaya devam edeceğini söyledi. Türk Bayrağı'nın göklerde dalgalandırmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Ersöz; “Allah’ın izni, sizlerin desteği ve halkımızın da dualarıyla, ülkeme ve kentime, inşallah şampiyonluk madalyası ile döneceğim. Desteğiniz nedeniyle teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.   Geçen yıl, Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te düzenlenen Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda, 78 kiloda Dünya 2’ncisi olarak Türkiye’ye gümüş madalya ile dönen Ömer Ersöz (53), bu kez de Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te düzenlenecek şampiyonada mindere çıkacak.  
Akdeniz Belediyesi; Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te düzenlenen ‘Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonası’na katılacak olan Veteran Güreşçi Ömer Ersöz’e maddi destek sağladı.

Güreş sporcusu Ömer Ersöz, yolculuğu öncesi, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ı makamında ziyaret etti. Ziyareti dolayısıyla Ersöz’e teşekkür eden Başkan Gültak, sporu ve sporcuyu her zaman desteklediklerini söyledi, belediye olarak güreşçi Ömer Ersöz’e gereken desteği vereceklerini ifade etti.

 

Başkan Gültak, “Ülkemizi ve kentimizi farklı spor dallarında temsil eden bütün sporcuların her zaman yanındayız. Bu nedenle Gürcistan’da; şampiyonaya katılacak olan güreşçimize maddi destek sağlayacağız. Geçen yıl dünya ikinciliği elde etme başarısı gösteren güreşçimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

Veteran Milli Güreşçi Ömer Ersöz ise, güreşin kendisi için büyük bir tutku olduğunu dile getirdi; ömrünün sonuna kadar güreş sporunu yapmaya devam edeceğini söyledi. Türk Bayrağı'nın göklerde dalgalandırmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Ersöz; “Allah’ın izni, sizlerin desteği ve halkımızın da dualarıyla, ülkeme ve kentime, inşallah şampiyonluk madalyası ile döneceğim. Desteğiniz nedeniyle teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Geçen yıl, Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te düzenlenen Dünya Veteranlar Serbest Güreş Şampiyonası’nda, 78 kiloda Dünya 2’ncisi olarak Türkiye’ye gümüş madalya ile dönen Ömer Ersöz (53), bu kez de Gürcistan’ın Başkenti Tiflis’te düzenlenecek şampiyonada mindere çıkacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.