Başkan Hidayet Kılınç, ‘Çiçek gibi bir Anamur İnşa Edeceğiz.'

03.06.2020 - 13:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Hidayet Kılınç, ‘Çiçek gibi bir Anamur İnşa Edeceğiz.'

Anamur Belediyesi kent giriş ve çıkışında bulunan 3 kavşakta peyzaj çalışması uyguladı.

  Geçtiğimiz yıl şehir merkezi başta olmak üzere birçok noktada çiçeklendirme çalışması yapan Anamur Belediyesi, Mersin- Antalya Karayolu üzerinde bulunan kavşaklarda peyzaj çalışması peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştiriyor. Göreve geldikleri günden bu yana 30.000’e yakın çiçek ve 10.000’e yakın ağacı toprakla buluşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: ‘’Çiçek gibi bir Anamur hayal ediyoruz. Bunu gerçekleştirmek içinde ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl 25.000 civarında çiçeği toprakla buluşturduk. Daha önce muz heykeli bulunan bir kavşağımıza da Ay-Yıldız yerleştirerek ışıklandırdık. Şu anda boş alanlarımıza lavanta dikimi yaparak hem değerlendiriyor hem de kötü görüntüyü engellemiş oluyoruz.’’  dedi. ,        Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Türkan Kasapoğlu öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmaların kentin farklı noktalarında sürdürüleceği bildirildi.
Anamur Belediyesi kent giriş ve çıkışında bulunan 3 kavşakta peyzaj çalışması uyguladı.

  Geçtiğimiz yıl şehir merkezi başta olmak üzere birçok noktada çiçeklendirme çalışması yapan Anamur Belediyesi, Mersin- Antalya Karayolu üzerinde bulunan kavşaklarda peyzaj çalışması peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları gerçekleştiriyor. Göreve geldikleri günden bu yana 30.000’e yakın çiçek ve 10.000’e yakın ağacı toprakla buluşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: ‘’Çiçek gibi bir Anamur hayal ediyoruz. Bunu gerçekleştirmek içinde ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl 25.000 civarında çiçeği toprakla buluşturduk. Daha önce muz heykeli bulunan bir kavşağımıza da Ay-Yıldız yerleştirerek ışıklandırdık. Şu anda boş alanlarımıza lavanta dikimi yaparak hem değerlendiriyor hem de kötü görüntüyü engellemiş oluyoruz.’’  dedi. ,
       Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Türkan Kasapoğlu öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmaların kentin farklı noktalarında sürdürüleceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.