Başkan Kılınç, Kurban Bayramını Kutladı

29.07.2020 - 16:28, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Kılınç, Kurban Bayramını Kutladı

Anamur Belediye Başkanı Sayın Hidayet KILINÇ Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında " Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar başta ilçemize, ülkemize ve Türk İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.

Anamur Belediye Başkanı Sayın Hidayet KILINÇ Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: Kurban Bayramımız insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü sağladığı gibi ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardım etmeye vesile olarak içtimai hayatımızın pekiştirmesini, birlik ve beraberliğin perçinleşmesini sağlar. Bu bayramda malum Koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle bayramlaşırken   sosyal mesafemize dikkat edelim. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan yakınlarımıza ve dostlarımıza bayram sevinci yaşatalım derken onların sağlığını riske atmayalım. Maskemizi takıp, sosyal mesafemize dikkat etmeliyiz. Bizim için sağlığınız her şeyden önemli. Bu vesile ile başta değerli hemşehrilerimin, ülkemin ve Türk İslam aleminin mübarek kurban bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevgi, neşe, sağlık ve esenlik dolu nice bayramlara kavuşmayı Rabbimden niyaz ederim. Yüreğinizden sevgi yüzünüzden tebessüm eksik olmasın...
Anamur Belediye Başkanı Sayın Hidayet KILINÇ Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında " Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar başta ilçemize, ülkemize ve Türk İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.

Anamur Belediye Başkanı Sayın Hidayet KILINÇ Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:
Kurban Bayramımız insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü sağladığı gibi ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardım etmeye vesile olarak içtimai hayatımızın pekiştirmesini, birlik ve beraberliğin perçinleşmesini sağlar.
Bu bayramda malum Koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle bayramlaşırken   sosyal mesafemize dikkat edelim. Özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan yakınlarımıza ve dostlarımıza bayram sevinci yaşatalım derken onların sağlığını riske atmayalım. Maskemizi takıp, sosyal mesafemize dikkat etmeliyiz.
Bizim için sağlığınız her şeyden önemli.
Bu vesile ile başta değerli hemşehrilerimin, ülkemin ve Türk İslam aleminin mübarek kurban bayramını en kalbi duygularımla kutlar, sevgi, neşe, sağlık ve esenlik dolu nice bayramlara kavuşmayı Rabbimden niyaz ederim.
Yüreğinizden sevgi yüzünüzden tebessüm eksik olmasın...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.