Başkan Kılınç'tan, vatandaşlara Covid 19'a karşı duyarlı olma çağrısı

28.06.2020 - 13:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Kılınç'tan, vatandaşlara Covid 19'a karşı duyarlı olma çağrısı

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Covid-19 salgınına yönelik tedbir ve tavsiyelerde vatandaşların rehavete kapıldığını, salgının aynı hızla yayıldığına dikkat çekti ve tedbir konusunda vatandaşları daha duyarlı olmaya çağırdı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Son günlerde yaptığımız gözlemlerde ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınına yönelik tedbirlerin ve tavsiyelerin vatandaşlarımız tarafından yerine getirilemediğini, salgının yayılma ve bulaşma hızının düştüğü yönünde bir düşüncenin oluştuğu ve buna bağlı olarak da maske kullanımı, sosyal izolasyon ve hijyen kurallarının ihmal edildiği tespit edilmiştir.  Bilim Kurulu'nun ve biat Sağlık Bakanımızın kendisi tarafından da ifade edildiği gibi salgının bulaşma ve yayılma hızında bir düşüş meydana gelmemiştir. Salgın neredeyse aynı hızda yayılmakta ve vatandaşlarımızı etkisi altına almaktadır.      Bu nedenle vatandaşlarımız bu süreçte hiç bir şey olmamış gibi davranmamalı maske, mesafe ve sosyal izolasyon  kurallarına mutlaka ama mutlaka uygun davranmalıdır. Buradan Anamurlu hemşehrilerime bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum.; Çok zorunlu olmadıkça kesinlikle dışarı çıkmamalı, sosyal izolasyon ve hijyen kurallarına muhakkak uygun davranılmalı ve koruyucu maske kullanmadan asla dışarı çıkmamalıyız. Salgının bir an önce kontrol altına alınabilmesi ve salgının hayatımızın tümden normalleşebilmesi adına tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum."  
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Covid-19 salgınına yönelik tedbir ve tavsiyelerde vatandaşların rehavete kapıldığını, salgının aynı hızla yayıldığına dikkat çekti ve tedbir konusunda vatandaşları daha duyarlı olmaya çağırdı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Son günlerde yaptığımız gözlemlerde ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınına yönelik tedbirlerin ve tavsiyelerin vatandaşlarımız tarafından yerine getirilemediğini, salgının yayılma ve bulaşma hızının düştüğü yönünde bir düşüncenin oluştuğu ve buna bağlı olarak da maske kullanımı, sosyal izolasyon ve hijyen kurallarının ihmal edildiği tespit edilmiştir.  Bilim Kurulu'nun ve biat Sağlık Bakanımızın kendisi tarafından da ifade edildiği gibi salgının bulaşma ve yayılma hızında bir düşüş meydana gelmemiştir. Salgın neredeyse aynı hızda yayılmakta ve vatandaşlarımızı etkisi altına almaktadır.   

 

Bu nedenle vatandaşlarımız bu süreçte hiç bir şey olmamış gibi davranmamalı maske, mesafe ve sosyal izolasyon  kurallarına mutlaka ama mutlaka uygun davranmalıdır.

Buradan Anamurlu hemşehrilerime bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum.; Çok zorunlu olmadıkça kesinlikle dışarı çıkmamalı, sosyal izolasyon ve hijyen kurallarına muhakkak uygun davranılmalı ve koruyucu maske kullanmadan asla dışarı çıkmamalıyız. Salgının bir an önce kontrol altına alınabilmesi ve salgının hayatımızın tümden normalleşebilmesi adına tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.